Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızınıza kaç yaşında küpe taktınız???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKızınıza kaç yaşında küpe taktınız???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2234
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2008 Saat 19:59
bende kızımın kulaklarını 7 aylıkken deldirmiştim. ilk önce benimde çok korkularım vardı. ama hepsini boşuna dert etmişim. çünkü hiç sorun yaşamadık.kızım biraz küçük olduğu içinmi bilmiyorum ama kulaklarını falan hiç ellememişti. 1 ay onların taktığı küpe kulağında kalmıştı daha sonra kendi küpelerimizi taktık. şuan kulağında hiç çıkarmadık.
sadece sana tavsiyem polikliniklerde deldirmen. sağlık açısından oralar daha güvenli.

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2008 Saat 00:14
Ben kızımın kulaklarını 9.5 aylıkken deldirdim,delinirken ağlamadı ama altın küpeleri takmak için tabanca küpesini çıkarırken ağladıConfusedyanlız arkadaşlar,altın küpe alırken top küpeleri daha doğrusu çevirmeli vidalı küpe önermem hem çocuğun canı yanıyor hemde kızımın kulağı yara oldu,  J şeklinde kulağa oturanı taktım arkasında vida yok sorunda kalmadı çok şükür.
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1587
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2008 Saat 11:59
benimkinede 1 yaşına yeni girmişti benim haberim yokken babası deldirmiş ben dayanamam diye benden habersiz yapmış valla iyide olmuşLOLbencede sunanın dediği gibi j şeklindeki küpeler daha rahat oluyor bizde çok sıkıntı çekmedik
Yukarı Dön
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 851
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2008 Saat 19:32
bende kızımın dayısının dugunu vardı altın almaya gıtmıştık amcam kuyumcu o deldı kulagını 19 aylıktı coktaa yakışıyor kızlara kupe ıyıkı deldırmışım 
Yukarı Dön
sgurbet Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 279
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 15:57
bende simgenin kulaklarini 15 aylikken deldirmistim kuyumcuda deldirdik ilk anda agladi ondan sonrada daha aglamadi zaten acisi icin damla vermislerdi küpenin altina damlatiyodum simge hic ellinide sürmedi rahat atlattik yani benimde fikrim kücükken deldirmen daha iyi olur acisini cabuk unutur zaten fazla acimiyomus ilk andaki korku nedeniyle agliyolar 1ay onlarin taktigi küpe kaldi daha sonra kizima dogüum gününde aldigim küpeleri taktim cokta tatli oldu süslü kizim benimStar
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 19:31
ben de henüz taktırmadım ama doğum gününde anneannesi küpe hediye almak istedi deldirmek için gittiğimizde çok yakın bir ahabımız vardı bana kesinlikle 3 yaşından önce deldirmememi söyledi büyüdükçe delik kayar dedi ne derece doğru yada değil bilmiyorum ama o zaman deldirmedim doktorumuzun bulunduğu hastanede  de kulak  delinir die yazı okumuştum hep  sorucam unutuyorumConfused
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 20:25
inanma söyle seylere reyha ben yazin takdim kupesini bir problem yok hemde guzel oluyor kiza küpe

Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2008 Saat 23:37
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

inanma söyle seylere reyha ben yazin takdim kupesini bir problem yok hemde guzel oluyor kiza küpe
2 ay sonra aşımız var belki sorarım ozaman bir iyilik düşünürüz minek kulaklarına kuzumunBig%20smile
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.