Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımmm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımmm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceylinim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 738
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımmm
    Gönderim Zamanı: 01 Haz 2012 Saat 14:54
Hocam Merhabalar;
benim 3,5 yaşında bir kızım ve 5 aylık bir oğlum var. calışan bir anneyim ve suan ücretsiz izindeyim.  kızıma da 1,5 yaşına kadar ben bakmıştım ve gelişmine çok faydası oldugunu düşünüyorum yada düşünüyordum. kardeşinin doğumundan 3 ay önce değişim başlayana dek. şimdi sürekli mız mız mutsuz, gece 1 de uyumamak için direnen sürekli ağlayan uyuduktan 1 sonra çığlık çığlığa uyunıp herşeyi vuran kıran bir çocuk oldu. uykusuzluk ve kızımın bu halleri bizi çok yıprattı sizce ne yapmayaılm? Komsularda yolda cevirip yeter artık diyor sanki bilerek yapıyorum ne yapayım çocuk diyorum ama çok mutsuzum artık bebegimle bile ilgilenemiyorum 
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2012 Saat 22:01
Merhaba,
Kızınızın kardeşi olduktan sonra davranışlarında değişiklikler olması normal. Gece uykusunda uyanmadan bağırıp çağırıyorsa, yaklaşık uyuduktan 1,5-2 saat sonra oluyorsa ve sizi duymuyor gibiyse bizim gece terörü diye adlandırdığımız uyku sorununu yaşıyor olabilirsiniz. Bunun için bir pedagogdan yardım almalısınız.
Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.