Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızımız Sürekli Ateşleniyor.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKızımız Sürekli Ateşleniyor.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9109
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 22:25
Orjinalini yazan: duygu duygu Yazdı:

Çok geçmiş olsun Duygu. İnşallah önemli birşey çıkmaz. Egemen de yaklaşık 1 haftadır hasta. Öksürmüyor, tıksırmıyor, ciğerlerden ses gelmiyor ama aniden ateşi çıktı. Bir de ishal başlar gibi oldu. Çok panikledim. Yediği içtiği herşey kontrolüm altında olmasa yediği dokundu diyeceğim ama... 3-4 gün ağzına sudan başka birşey koymadı. Çok kilo kaybetti. Yememesine değil de öyle boynu bükük bakmasına üzüldüm en çokCryCryCryCryCry Gül gibi soldu...

Bebek bunlar Duygu... Elbette ateşlenecekler, hasta olacaklar... Üzülme
, sakin olmaya çalış (Diyenin 1 haftadır halini görsen kendine bak dersinBig%20smile) Umarım önemli birşey çıkmaz. Klimalara çok dikkat et. Mümkünse sürekli çalıştırma. Çok geçmiş olsun. Habersiz bırakma...

Geçmiş olsun Duygu.Umarım Egemen en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9109
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 22:34

Çok geçmiş olsun Duygu'cuğum.Çok üzüldüm.Ne kadar zor olduğunu bilirim,bizimde ilk kez başımıza geldi 24 mayısta.Havalar değişiyor,yazın çocuklar daha fazla hasta oluyormuş malesef.Kışın sabit bir oda sıcaklığı var,ama yazın çok faklı derecelerde sıcaklık oluyor,içeri dışarı farkı da var.tabii.Kızımın ateşide 39 a kadar çıkmıştı,bizimki grip olmuştu,hırıltı,balgamdan dolayı korkudan kustuğu için ilaçlar fayda etmemişti,son çare iğne ile geçirmiştik.Ama  Nil grip değilmiş.Panik yapma canım,umarım şimdi daha iyidir.İyi haberlerini bekliyorum.

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 22:58
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Çok geçmiş olsun, belki dişten kaynaklı olabilir, diş çıkarırken de ateşlenebiliyorlar Confused
Çok teşekkür ederim Fatoş.
Diş ateşi 38 üzerinde çıkabiliyor mu? İki diş birden çıkartıyor hem de iki tane azı dişi.Cry Ondan dolayı diye de düşündük ama anlamadım...
Evet diş ateşi çok yüksek olmayabilir, bizim de 4 azı dişimiz birden çıkıyor, hiç ateşi olmadı çok şükür, biri patladı, henüz 3 tanesi çok şiş ama sebebsiz sık ağlamaları çok fazla, umarım Nil'in de sorunu diştir, çünkü çok canları yanıyor, inşallah ciddi bir şey değildir Confused 

Düzenleyen fatoş - 15 Haz 2008 Saat 23:00
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 23:26

Çok geçmiş olsun Duygu. İnşallah önemli birşey çıkmaz. Egemen de yaklaşık 1 haftadır hasta. Öksürmüyor, tıksırmıyor, ciğerlerden ses gelmiyor ama aniden ateşi çıktı. Bir de ishal başlar gibi oldu. Çok panikledim. Yediği içtiği herşey kontrolüm altında olmasa yediği dokundu diyeceğim ama... 3-4 gün ağzına sudan başka birşey koymadı. Çok kilo kaybetti. Yememesine değil de öyle boynu bükük bakmasına üzüldüm en çokCryCryCryCryCry Gül gibi soldu...

Egemen 'ede çok geçmiş olsun.. hasta olunca birşey yememe konusunu çok iyi bilirim, duygu. İnsan mahvoluyor..   Murat'ın 5 gün sudan başka birşey yemediği günlerde beni görseydiniz tanıyamazdınız.Confused. o kadar hareketli çocuk yerinden kalkamıyordu..Cry  Dr.lar birşey olmaz diyor ama biz anneler dayanamıyoruz..CryCry.   yaşayan bilir derlerya hakkaten seni çok iyi anlıyorum...
hastalıktan  sonra hemen toparlıyorlar....Egemen anne sütüde alıyor sanırım.  Azda olsa ona yeter..
İnşallah en kısa zamanda atlatacak karizmatik     oğlumuz..Approve

Düzenleyen sengul - 15 Haz 2008 Saat 23:28
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 23:48
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Arkadaşlar Merhaba.
Anne için bebeğinin hasta olması kadar kötü bir olay yook sanırım.CryCry
Bu günlerde başımızda bir ateş belası var ve neden olduğunu bulamadık. İlk olarak 10 Haziranda ateşlenmişti. Doktora götürdük, şimdilik sadece ateş düşürücü verelim dedi ardından gece yine ateşi yükseldi yine gittik hemen tahlil yaptılar kan ve idrar. Hatta testi yaptırırken çok özenli olduklarını söylediler ve hiç birşey çıkmadı. Ardından ateş sabaha kadar azar azar düştü biz bittik.
Sonraki 3 gün hiçbirşey olmadı ama dün akşam üzeri yine ateş başladı. Bu arada ilk ateşlendiği gün burnu tıkandı sadece biraz da aktı ama grip nezle falan da olmamıştı. Dün gece de burnu aktı tıkandı. 39 oldu ateşi biz de sağolsun Mehlika'lar da bizdeyken banyo yaptırdık iki kez. Ama ateş çok zor inişe geçti. Soğuk ıslak bez falan yapmamıza zaten izin vermiyordu. Ardından da bu sabah yine 38,5 ateşle uyandı kızımız. Gece doktorumuzu aramıştık ama bunun viral bir enfeksiyon olduğunu söyledi ve ilaca başlamayalım dedi. Bu konuda ona çok inanıyorum çünkü beni bilir ne kadar titiz olduğumu... Grip olamadı da ateşi ondan mı çıkıyor yoksa bu bir ateşli hastalık belirtisi mi onu da çözemedim.
Canım çok acıyor çünkü kızım ilk defa ateşleniyor. Geçti dediğim anda yeniden 3 gün sonra başlaması neyi gösteriyor anlamadım...Sizlerden de bu şekilde bir durumla karşılaşan varsa acil yardımlarınızı bekliyorum arakdaşlar. Bu arada çok az da olsa kustu iki kez geyirirken o da.... Ne yapmalıyım nasıl önlem almalıyım bilemedim. Bana yardımcı olur musunuz lütfen.Cry
Bu arada doktorum kış ayında gibiyiz Duygu Hanım bütün bebek ve çocuklar bu günlerde bu şekilde ateşleniyor demişti.Cry

Duygu Nil’e çok geçmiş olsun.Approve   Canım dayanamam CryCryCry ..

Antalya çok sıcakConfusedConfusedConfused Havuz temizde olsa, kloru ok zararlı. Klimalar…v.b. tabiî ki bunlar tahmini şeyler…Wacko

Rahat ol, sen ne kadar rahatsan Nil ‘de o kadar rahat.  Sen bunları zaten biliyorsun..

Senin ne kadar titiz ve araştırmacı  bir anne olduğunu hepimiz  biliyoruz.ClapClapClapClapClap

İnşallah önemli bir şey çıkmaz ve en kısa zamanda  atlatır.Nuke Haberlerinizi bekliyorum….Star

Seni ve Nil ‘i öpüyorum…  Sağlıcakla kalın….

Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 00:01

Bebek bunlar Duygu... Elbette ateşlenecekler, hasta olacaklar... Üzülme
, sakin olmaya çalış (Diyenin 1 haftadır halini görsen kendine bak dersinBig%20smile) Umarım önemli birşey çıkmaz. Klimalara çok dikkat et. Mümkünse sürekli çalıştırma. Çok geçmiş olsun. Habersiz bırakma...

canım çok geçmiş olsun sizedeApprove kıyamam ya ..çiçek gibi soluveriyolar hemen hastalanıncaDisapproveöptüm egemenciğimi StarStar
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 01:16
Canim benim büyük gecmis olsunUnhappyInsallah yarin iyi haberlerle dönersin doktordan.gecenlerde defnede aynisini oldu ama allaha sükür o gece hicbirsey yapmadan atlattik bu durumu.Allahim Nil`e ve egemen`ede sifa versin.Insallah kisa sürede atlatirlar canim.dualarini eksik etme.Approve
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 02:04
Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

Egemen 'ede çok geçmiş olsun.. hasta olunca birşey yememe konusunu çok iyi bilirim, duygu. İnsan mahvoluyor..   Murat'ın 5 gün sudan başka birşey yemediği günlerde beni görseydiniz tanıyamazdınız.Confused. o kadar hareketli çocuk yerinden kalkamıyordu..Cry  Dr.lar birşey olmaz diyor ama biz anneler dayanamıyoruz..CryCry.   yaşayan bilir derlerya hakkaten seni çok iyi anlıyorum...
hastalıktan  sonra hemen toparlıyorlar....Egemen anne sütüde alıyor sanırım.  Azda olsa ona yeter..
İnşallah en kısa zamanda atlatacak karizmatik     oğlumuz..Approve

Teşekkür ederim Şengül.

Evet ben de doktora "Israr etmiyorum kızmasın diye ama bu çocuk 3 gündür ağzına birşey koymuyor" dedim. Doktor "Bişey olmaz" dedi. Nasıl olmaz anlamıyorum!! Şu anda sırf oğluma uyurken ki yudum  süt içirebilmek için geziyorum bu saatte. Anne olmak kolay değil. Yaşadıklarının benzerini yaşadım herhalde 1 haftadır. İnşallah çabuk toparlanır EgemenCryCry 2 kiloya yakın vermiş 1 ayda. Dayanılacak gibi değil... Anne sütünü inatla sağarak vermeye devam ediyorum. Bu ara stresten azalsa da vermeye devam edeceğim inşallah. Kendisi emmiyor maalesef. Olsun buna da razıyım tabi.

Tekrar teşekkür ederim.

İnşallah Nil biraz daha iyidir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.