| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119567
|
Gönderim Zamanı: 11 Ara 2013 Saat 20:17 |
|
O aptal doktora; Koloni sayimini soylediginizde, ne dedi? Isin dogrusunu bildiginden eminim. Zaten panikleyip, bu sekilde cevap vermeside, "maksadin hasil oldugunu" gosteriyor... Bundan sonra, bu sarlatanligi yaparken, 2 kere dusunur sanirim..
|
 |
esila_nurum
Üye
Puanlar: 15
|
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2013 Saat 19:49 |
|
dr hn koloni sayısını sölediğimde ''madem bu kadar bilgi sahibisiniz neden dr dr geziyosunuz'' diye cevap verdi, gerçekten trajikomik bi durum :))bu kadar ileri gidebilceğini düşünememiştim açıkçası.. ama kızım günlerdir tek damla bile mama almıyor ve hiç uyanmadan uyuyor bunlar normal mi ?? bizim doğduğunda uzun süren bi sarılığımız vardı acaba tekrarlamış olabilir mi? renginde hiç bi sorun yok ama uyuması ve yememesi aynı eskisi gibi, korkmaya başladım bir bebek bu kadar uzun süre aç kalabilir mi??
Düzenleyen esila_nurum - 12 Ara 2013 Saat 19:53
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2013 Saat 22:16 |
|
1-Demekki, isin dogrusunu "domuz gibi bilen" ama isin uckagidini yapan, sahtekarin teki oldugu bu sekilde ortaya cikti. Bilmeyen bir doktor olsa idi, bu sekilde cevap vermez, bir bakayim derdi. Benimde o zaman o doktora, saygim, hurmetim sonsuz olurdu...Ama bu, baska bir sey!!
2- Dogumdaki "sarilik" tekrarlamaz. Mekanizmasi farkli.. Bu yasta sarilik olursa,Hepatitlerden biri olabilir, idrarin rengi; "Cola" gibi olur, karaciger asiri buyur.
|
 |
esila_nurum
Üye
Puanlar: 15
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2013 Saat 10:58 |
|
günaydın kadir bey.. kızımın altını değiştirirken iki keredir pembemsi bi leke görüyorum birde iki üç defadır kaka rengi yeşil ve kötü kokulu (ishal değil çünkü gün aşırı kaka yapıyor) bunun nedeni ne olabilir, cevabınız için şimdiden teşekkürler
Düzenleyen esila_nurum - 15 Ara 2013 Saat 14:16
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2013 Saat 18:58 |
|
Asiri sicak tutulan, az su icirilen bebeklerde, idrarin koyulasmasi sonucu, idrardaki "kristaller" bez tarafindan, suzgec gibi tutulurlar. Bu kristaller orada, yer yer, nokta tarzinda birikerek, havanin oksileni ile renk alirlar ve gorunur duruma gelirler.
SU icirin, gecer... AYRICADA, EVDEKI BUYUKLERIN SACMALIKLARINA KANIP, KIZI "DOLMA GIBI" SARIP-SARMALAMAYIN... Sizin kadar giyinik olsun, yeter..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ara 2013 Saat 18:58
|
 |