Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın odasını nasıl ayırıcam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızımın odasını nasıl ayırıcam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2008 Saat 12:01
bizde beraber yatiyoz üstelik ben onu yatagina koydugum an uyuyamiyom onsuz olmuyor o yanima gelince guzel bir sekilde uykumu aliyom bana da allah kolaylik versin
aslinda o izine gitmeden kendi yataginda yatiyordu icim ciz ederdi gelmezdi yanima izine gittik bir odanin icinde mecbur benimle yatti yine ayni sekile döndük ayrilamiyoz

Yukarı Dön
brc_brc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 25
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2008 Saat 00:58
oğlum 9 aylıktı yanımızdan ayırdığımda
gördüm ki odasında daha rahat daha huzurlu
bi odada 3 kiş,i nefes almak başka
1 kişi almak başka
bence geç bile kalmışın
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2008 Saat 13:17
Semacım aynı dert bende de var...Kızımın geçmek bilmeyen gaz sancılarından dolayı ayırmamıştım.Gece çok uyanıyor,eşim ve kayınvalidem bu duruma karşı.Ama son 1 haftadır kızım hasta  ateşler içinde yanıyordu ve yattığı yerden kusarak uyanıyordu gözlerine saçlarına kadar kusmuk içinde kalıyordu,işte bu yüzden iyiki ayırmamışım diyorum şimdi.Kızım doğduğundan beri uykuya hasretim odayı ayırmış olsaydım yorgunluktan uyanmazdım hiçConfusedConfusedve kızımın boğulmasına sebep olmuş olacaktım .Eşim va kaynanam istediği kadar kızsın ben bir süre daha aynı odada yatıracağım.Hele bi yürümeye başlasın biraz güçlensin o zaman düşünürüm...

Düzenleyen sunacumen - 09 Eyl 2008 Saat 13:19
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2008 Saat 15:27
sizi anlıyorum annelik içgüdüleri ama bence çocuğunuzun odasını ne kadar erken ayırırsanız o kadar iyi yanınızda yatırmakla ne kendinize nede çocuğunuza iyilik etmiş oluyorsunuz bikere çok sık uyanıyor diyorsunuz ondan ayıramıyorum diyorsunuz ama uyanmasının sebebi büyük ihtimal bizim nefes alışımız öksürmemiz aksırmamız çocukda rahatsız olur ömür boyu her an her saniye yanlarında olamayız ben ayırdım çokdan evet zor oldu ama onun iyiliği için bu gerekliydi bir kaç gece çok sık uyandı kızım ama ilgilenmedik kucağımıza almadık o uyandıkça geri yatırdık ben yorulunca babası gitti yatırdı birkaç gün sıkıntıdan sonra şimdi kuzucum sabaha kadar deliksiz uyuyor mışıl mışıl hiç uyanmıyor geceleri hem o hem biz rahat ettik lütfen duygulardan öte biraz mantığınızla hareket edin ay biraz sert mi yazdım ne kusurabakmayın ama ben iki-üç yaşında hala annesiyle babasının odasında yatan bir çocuk düşünemiyorum hem o da rahatsız olur burcunun dediği gibi bir odada üç kişinin nefes alması başka bir kişinin nefes alması başka
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2008 Saat 16:31
Benim oğlum 22 aylık doğduğundan beri beraber yatıyoruz ben hepinizin aksine 3 yaşına kadar ayırmayı düşünmüyorum benden o anne sıcaklığını istediği kadar alabilsin diye Smile

Neden onu en çok ihtiyacı olduğu dönemde anne sıcaklığından mahrum bırakayımki o benim sıcaklığımla bende onun kokusuyla mis gibi uyuyorum Big%20smile

Bu tamamen benim fikrim ve benim kararım kızlar sadece fikrimi söylemek istedim kafanızı karıştırmak istememWink
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2008 Saat 16:35
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

kızlar bengisu artık 15 ayını bitirmek üzere ve bende işe başlıycam.odasını ayırmayı düşünüyorum ama kızıma kıyamıyorum.yanımda yatağı olmazsa onu görmezsem rahat edemem gibi geliyor çok dert oldu kızlar bu bana kararlıysdım  tatil dönüşü ayıracaktım ama yapamadım hala işe de başlayınca daha mı zor olur ya bana bir akıl verin canlarım yaaUnhappy

semacım hem işe başlayıp hemde gece yavrunu anne kokundan mahrum bırakma ... işe başla , önce gündüz senin yokluğuna biraz alışsın sonra ayır bence Wink
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 10949
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2008 Saat 18:01
ee ezo bereber aynı yatayktamı yatıyosunuz ConfusedConfused

Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2008 Saat 18:09
kiz zehra bende onsuz yatamiyom o olmayinca bende yatamiyom alistik o bana ben ona onsz yatagi dusunemiyom

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.