Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
cansum
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2241
|
Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2008 Saat 11:28 |
benimde yan komşumun iki tane oğlu var. biri 8 yaşında diğeri 3 yaşında. ikisinide çok ufakken odasına ayırmış. çalışan bir bayan. ben onunlada konuşmayı düşünüyorum. fikirlerini alınca sizlerlede paylaşırım arkadaşlar.
|
|
 |
sporcuanne
Kıdemli Üye
Puanlar: 1356
|
Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2008 Saat 14:19 |
BENDE OĞLUMU 3 YAŞINDA AYIRDIM ODASINI ŞİMDİ 3.5 YAŞINDA GECELERİ ÇOK SIK UYANDIĞI İÇİN AYIRAMAMIŞTIM AYIRABİLİYORSAN CNM ŞİMDİDEN AYIR BİZ AYIRIRKEN HİÇ ZORLANMADIK HİÇ SORUNUM OLMADI ÇOK ŞÜKÜR İŞTE AYIRMADAN ÖNCE HEP ODASINI ANLATTIM İŞTE ŞÖYLE OLACAK BÖYLE OLACAK DİYE ÇOK ÖZENDİRDİM ODASINA TABİİ BENİM Kİ BÜYÜKTÜ ANLIYORDU BENİ BİLİNÇLİYDİ YANİ ARABALARA BAYILIR GİTTİK ONUN İÇİN ÖZEL ARABALI UYKU SETİ VE ARABALI PERDE ALDIK ONLARI GÖRÜNCE BAYILDI ZATEN ÇOK MUTLU OLDU VE ODASINI DA DÜZENLEYİNCE HİÇ SIKINTI YARATMADI DAHA İLK GECEDEN " SEN GİT ANNE KENDİ YATAĞINA YAT BEN KENDİM YATARIM ODAMDA" DEDİ NASIL MUTLU OLDUM SORUN OLACAK DİYE ÇOK KORKUYORDUM.
SONUÇTA SEN KARARLI OLURSAN ÇOCUK BUNU ANLIYOR CNM YETER Kİ SEN KARARLI OL VE ODASINI ÖZENDİR SEVDİĞİ ŞEYLERDEN KOY İNŞALLAH SORUN YAŞAMAZSINIZ...
|
 |
emiralp
Kıdemli Üye
Puanlar: 804
|
Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2008 Saat 14:29 |
bende bir ara çok düşündüm nasıl olacak diye.tatil dönüşü ayıracaktım hastalanınca erteledim.ama şimdi geceleri odasında bırakıyorum..gece yarısı ağladığında kıyamazsam yanımda portatif beşiğine alıyorum..bazende bütün gece bırakıyorum odasında.geceleri kalkıyor bir iki defa.böyle böyle alıştırmayı düşünüyorum..sizinde böyle bir altarnatifiniz varsa yapabilirsiniz..benim bebefonum yok..oda kapısınıda açık yatmaktan hiç hoşlanmam ama ne yapayım oda kapısı açık yatmaya alıştırıyom kendimi..sesinide duyamam diye düşünmeyin.anne içgüdüsü olunca hık dese uyanır insan...ben çok geçmeden odasının ayrılmasında yanayım...denemeler yapa yapa huylarını çözeceğiz.kolay gelsin kızlar.öptüm..
|
|
 |
oğuzkağan
Altın Üye
Puanlar: 2959
|
Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2008 Saat 15:18 |
bende oğlumu 8 aylıkken ayırdım.yeni eve taşınmıştık beşiği bizim odaya sığmadı ve bende ayırmak istiyordum ayırdık.odası bizim odanın yanında annelik içgüdüsüyle -hafif tıkırtıda kalkılıyor inanın.tabiki bizimkinin kötü bir yanı geceleri emmek için kalktığında uyumuyor.bizde odasına bir yatak koyduk ben yanına biraz uzanıyorum tam uykuya dalınca yatağına koyuyorum.
allah yardımcınız olsun arkadaşlar
|
[
|
 |
bengisu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1591
|
Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2008 Saat 13:41 |
|
|
 |
FİNCAN34
Kıdemli Üye
Puanlar: 855
|
Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2008 Saat 19:23 |
bende ekım ayında taşınacagız evımıze o zaman odasına yatıracagım allahdan yanımıza hıc yatmıyor kendı yatagını sevıyor alışmasıda kolay olur ınş
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8306
|
Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2008 Saat 11:24 |
benim kızım 22 aylık hala birlikte yatıyoruz,aslında diş çıkarma dönemi başlayana kadar almamıştım kendi yatağıma ama diş dönemi çok zorlanıyoruz biz,çalıştığım içinde çok zor oluyodu benim için habire yataktan kalkıp durmak,bi aldım yanıma alış o alış,nasıl alıştı anlatamam,hevesinizi kırmak istemem arkadaşlar ama çocuklar büyüdükçe ayırmak daha zor oluyor,benim defalarca denemelerim sonuçsuz kaldı,gerçi bu çocuktan çocuğada değişir..ne odasınıda ,nede bensiz yatırabildim..son denemem tatile gitmeden önceki 2 hafta önceydi ve başarılıda olmuştum,2 hafta odasında yanlız yattı,ama tatil dönüşü hastalandığı için şimdi sil baştan  hepimize kolay gelsin
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2008 Saat 11:56 |
Ben 6. ayda ayırdım, o zaman bile zorlanmıştım ama görüyorum ki, zaman ilerledikçe bu durum çok zorlaşıyor, hem anne, hem çocuk daha çok alışıyor, bence odasını bilmeli, ben de odasını ayırdığımda, en ufak sesini duyuyordum 
Düzenleyen fatoş - 03 Eyl 2008 Saat 11:57
|
|
 |