Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın kulagı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımın kulagı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FILIZ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2014 Saat 20:43
sevgili kadir bey ıyı aksamlar dun aksam sıze soru sormustum seslerı anlıyabılıyorsa sorun yok dedınız fakat sabah kalktıgımızda kulagı akmıstı kurumustu gun ıcınde yıne acıyor dedı bır saat uyudu uyandı kulagım acıyor dedı atesi var olctum 38.6 mınoset surup verdım halsizde.doktora goturmedıgım ıcın sıze yıne danısmak ıstedım yenı bır hastalıkmı acaba.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119754
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2014 Saat 23:16
Ayni hastaligin devami... Gecirdigi Gribin Oztaki borusunda yaptigi odem hala devam ediyor. Sadece Ilaidin kullanin.. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
FILIZ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2014 Saat 21:06
sevgili kadir bey iyi aksamlar yıne bız yıne kulagımız dun itibarıyle 3 gun kullanıp bıraktıgımız ıllıadın burun spreyıne yıne basladık eskı mailleri okuyorum yalnız kulagı 2 saat once uyudu uyandıgında yıne akmıstı ve maiilerden cvp alamadıgım kısmı akan sıvı yesıl ve sumuksu gıbı kulak cubuguyla ıcıne sokmadan sılıp nemlı bezle sıldım az once yıne yesıl aktı yıne sıldım acaba bactrım surubu erkenmı kestım 5 gun kullandım.yoksa hastalık gecıyormu bunun belırtısımı.bu arada hala acıdıgını soyluyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119754
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2014 Saat 22:37
Bactrim surubun bununla bir ilgisi yok. Sansiniza.. sadece silin, sprey yerine "damlasini" alin. Sirt ustu yatirip, 2 damla damlatin ve damlattiginiz tarafa basini cevirtip, 2-3 dakika bekleyin, sonra obur burun deligine damlatip, o tarafa cevirip, 2-3 dakika bekletin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.