|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canss ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eki 2015 Saat 22:54 |
Hocam merhaba,
51 aylık kızımın agzında daha dogrusu dilinde beyaz beyaz aft gibi birleyler cıktı dün . Acıdıgını soyluyor yemek yiyemiyor. Tuzlu su ile 1 kere gargara yaptırdım ama canı cok yandı bugun farkettim ki cenesinde de dilindekine benzer birşeyler cıkmıs ama onların acımadıgını soyluyor cok huzursuz ne yapmalıyım Hocam nedir bunlar? |
|
![]() |
|
canss ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Foto ekleyemedim fakat bugun beyazlıklar daha cok kızarmış gibi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herpangia olabilir. Eger oyle ise; 1 hafta surer tedavisi yoktur.
|
|
![]() |
|
Saolun Hocam aynen dediğşniz gibi evet . Yarın 6.gün olacak artık bulasıcılıgı gecmiş midir yemesi ve goruntu normale dondu gibi okula gonderebilir miyim? Bulasır mı? yada kızımın biraz daha dinlenmesi mi gerekir ne yapmalıyım? tesekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates dusunce, bulasiciligi da gecmis demektir.
|
|
![]() |
|
Saolun Hocam
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|