Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KIZIMIN BURCU
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKIZIMIN BURCU

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mervesezer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesajın Direkt Linki Konu: KIZIMIN BURCU
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2007 Saat 14:18
Ben burçlara meraklı bir insanım ve insanlar üzerindeki etkisine de inanırım.
Kızım 22.08.2007 Çarşamba günü saat 18:10 gibi doğdu. Kızımın burcu ve yükseleni hakkında bir yorum yapabilir misiniz acaba? Şimdiden teşekkür ederim...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2007 Saat 12:10
Gamze Hanım, bir de eşimle benim burç uyumumuz hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.
Ben Yay burcuyum, eşim ise Balık burcu. Birimiz ateş birimiz su gurubundan olduğumuz için birçok kaynakta uyumsuz olduğumuz yazıyor. Sizce de bu doğru mu?
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2007 Saat 08:16
Orjinalini yazan: mervesezer mervesezer Yazdı:

Kızım 22.08.2007 Çarşamba günü saat 18:10 gibi doğdu. Kızımın burcu ve yükseleni hakkında bir yorum yapabilir misiniz acaba? Şimdiden teşekkür ederim...
Merhaba,
Kızınızın doğum yerini belirtirseniz haritasını çıkarıp yükselenini bulma şansım olacak.
Sevgilerimle.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2007 Saat 08:20

Gamze Hanım, bir de eşimle benim burç uyumumuz hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.
Ben Yay burcuyum, eşim ise Balık burcu. Birimiz ateş birimiz su gurubundan olduğumuz için birçok kaynakta uyumsuz olduğumuz yazıyor. Sizce de bu doğru mu?
Klasik astrolojide evet dediğiniz doğrudur, ateş ile suyun uyumsuz olduğu söylenir. Ancak kişiler arasındaki uyumu incelemek için pek çok faktör ele alınır. Duygusal tepkilerinizi nasıl verdiğinizden tutun, öfkenizi ortaya koyuş tarzınıza kadar pek çok incelenmesi gereken konu vardır. Sadece biriniz su diğeriniz ateş gruplarındansınız diye uyumsuz olacağınızı söylemek son derece yüzeysel olur. Kaldı ki biraraya gelmiş ve bir evlat sahibi olmuşsunuz. Mutlaka bir yerlerde bir takım konularda birbirinize hitap etmişsiniz ki bu birliktelik inşa olmuş ve sürüyor. .
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2007 Saat 11:16
Orjinalini yazan: Gamze Özşahin Gamze Özşahin Yazdı:

Merhaba,
Kızınızın doğum yerini belirtirseniz haritasını çıkarıp yükselenini bulma şansım olacak.
Sevgilerimle.

Gamze Hanım, kızımın doğum yeri Kars Sarıkamış...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2007 Saat 20:34
Tekrar Merhaba.
Verdiğiniz doğum yeri bilgisi doğrultusunda kizinizin haritasını çıkardım. Buna göre burcu Aslan, Ay burcu Yay, Yükseleni ise Kova. Aile astrolojisinde çocuklar mutlaka anne babadan bir burç özelliği alırlar, kızınız da duygusal ihtiyaçlarını tanımlayan Ay burcunu sizden almış:)) Oldukça ilginç, yoğun enerjilerle dolu bir haritası var. Zeki, çok hareketli, aktif, yerinde duramayan, enerjisini dağıtan bir çocuk olabilir.  Haritasında ateş elementi bir hayli yoğun. Hükmedici, düşüncesini hızla eyleme geçiren, yaptığı işe kendini tamamen vermeye eğilimli bir kişilik yapısına sahip. Çabuk heyecanlanabilir, kendisini doğal olarak ifade edebilmek için özgürlüğe ihtiyaç duyar. Bilin ki hayatında asla kötü niyetle bir hata yapmayacaktır. Bu konuda disiplin eksikliği, dikkatsizlik ( yani düşünmeden hareket etmek ) ancak onu farkında olmadan hata yapmaya götürür. İsteklerinde zorlayıcı ve sabırsız olabilir. Öte yandan girişimci, idealist, cesur bir tarafının da olduğunu söylemek gerekir. Toprak ve su vurgusu düşük gözüküyor. Oyuna dalıp yemeyi içmeyi unutabilir, ihtiyaçlarının farkına varmayabilir. Düzenli bir hayata alıştırmak, uyku ve beslenme saatlerini hatırlatmak iyi olur. Çabuk bıkıp sıkılması da mümkün. Her an oyalanacak yeni bir şeyler arayışında olabilir. İlgi, itibar görmek ve kalbiyle seçtiği mesleğinde iyi bir yerlere gelmek isteyecektir. Kariyer konularında çok şanslı gözüküyor. Zaten bir gezegen birikiminde dünyaya gelmiş bir çocuk. Güçlü, öngörü sahibi ve iletişim yönü parlak. Kendi farklılğını ortaya koymalı.
Yavrunuzu güle güle büyütün. O gerçekten de çok özel bir çocuk.
Sevgilerimle

Düzenleyen Gamze Özşahin - 10 Kas 2007 Saat 20:48
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2007 Saat 11:39
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim, yorumlarınızdan dolayı da çok mutlu oldum...Smile
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2007 Saat 10:39

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim, yorumlarınızdan dolayı da çok mutlu oldum...Smile
Rica ederim. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.