|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
rashh ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 22:45 |
herkese merhaba benim kızım 10 aylık ve ona bakmakta beni en zorlayan şey bezini değiştirmek.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
CAnım hep yazarım bu soruyu soranlara. Önce ona sesli bir oyuncak al veya onun sevdiğinden çok emin olduğun bir oyuncağı sakla. Her bezini değiştireceğin zaman göster. Böylece bez değiştirileceği zamanda o oyuncağı alacağını hatırlayacak ve ağlamayacak. Ama işin püf noktası gün boyunca o oyuncağı ona bir daha göstermeyeceksin canım. Yani sadece bez değiştirme anında vereceksin. Bir dene bakalım işe yarayacak mı? Öptüm bebeğini ve seni.
![]() |
|
![]() |
|
Hercai75 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2008 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Puanlar: 408 |
![]() |
E bak bulmussun iste yöntemini. Valla benim oglum da 9 bucuk aylik ayni problem bizde de var. Bu maalesef bir süre daha böyle devam ediyo. Bende her seferinde sekilden sekile giriyorum bezini degistirirken, yapmadigim maymunluk kalmiyor. Ama o an saskinlikla beni izlerken altini degistirebiliyorum. Maalesef arkadasim bunun oyalamaktan baska bir yöntemi yok, dedigim gibi akillari iyice erene kadar da bu devam ediyo. Ama bil ki hepsi ayni oluyo bu konuda. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7682
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() |
aynı sorun bende de var kızlar,bezi tutup çekiyor bağlamayayım diye,açıkta dolaşmak istiyo,hak da veriyorum hele bu sıcakta serin serin gezmek istiyorlar,ya kızlar benim bir de başka bir sorunum var,her bezini açtığımda oğluşum pipisiyle oynuyor ve gülüyor,acaba bunu alışkanlık haline getirir mi?yeni keşfetti daha ve her seferinde izin vermezsem ağlıyor,eline vuruyorum ama yine gülüyor,ne yapayım ben
![]() |
|
![]() |
|
rüyabebek ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mar 2008 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Puanlar: 1033 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() geçen gün en üst komşunun kocası rüyanın sesine inmiş gelmiş aşagı çocuga bakacam diye ne oldu ismail abi diyorum rüyaya bakacam diyo gösterdim çocugu ohbee diyor işkence ediyorum zannetmiş
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
valla kıslar bendede var o dert
![]() altını değiştirmek işkenceden beter
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hercai75 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2008 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Puanlar: 408 |
![]() |
Benim oglumda 9,5 aylik ve aynisini yapiyor
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|