Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızımın beslenmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKızımın beslenmesi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mellda Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 28 Oca 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Konu: Kızımın beslenmesi
    Gönderim Zamanı: 05 Mar 2009 Saat 18:00

Hocam bebeğim 6. 10.2008 doğumlu. 4 ayklıkken işe başladım, yarım gün çalışıyorum. 7-13 arası. Sabah bebeğimi emzirip çıkıyorum. 100 ml sağdığım sütten arıyorum ama biboronlada kaşıklada o sütü almıyor midesi bulanıyor çıkartıyor. Ben gelinceye kadar beni bekliyor. Anne sütü dışında hiç birşey vermedim. 4 aylık kilosu 7 buçuktu ama bu ay sadece 400 gram aldı. Mama da kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım. Ek besine başlıyayım mı?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118726
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2009 Saat 11:35
Anne sütü haricinde verilenlerin hepsine "ek gıda" diyoruz. Buna mamalarda dahil. 4 ayından sonra mama yerine kutu sütlerinden teklif ediyoruz, alırsa, sayı ve miktarı arttırıyoruz, 3 öğünden fazla alanlara, kahvaltı, yoğurt ve muhallebi şeklinde ilaveler yapıyoruz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.