Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çocukların Cinsel Gelişimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın arkadaşı...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımın arkadaşı...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımın arkadaşı...
    Gönderim Zamanı: 07 Nis 2010 Saat 20:30
özlem hanım karsı daıremızde oturan 9 yasında  bır kız var.kızım 6 yasında..2 sene once..kızımla cınselıkle ılgılı oyun gostermıs..oynarken kızım gelıp anne arkadasım bana yenı bı oyun gosterdı..yaptıgı seylerı anlattı.ben bozuntuya vermedım.anlamamıstı ne oldugunu..kızın annesıne soyledım..

sımdı yıne aynı seyı yapacak dıye korkuyorum.mesafe koyuyorum..olmuyo baska arkadası yok.kız cok sinsi gızlı yapıyo hemen degıstırıyo lafı ben odaya gırınce baska sey yapıyomus gıbı davranıyo ve kızıma ogretıyo..gecen kızıma dudaktan opım demıs kızım azarladı onu hemen bana soyledı..

napıym kesımmı arkadaslıgını..gızlemeyı ogrenıyo kızım..cok sınırım bozuluyo..okulada ayrı bıryeremı vereyım..yoksa aynı okula mı ?zararı olur dıye dusunuyorum..dıger turlude tek kalıyo.yardımınızı beklıyorum..
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2010 Saat 14:39
cinsel oyunlarıpek çok çocuk oynar ve ilk bilgileri böyle öğrenirler. kızınıza bunları sadece sizlerle paylaşabileceği özel konular olarak anlatır, sizlerle paylaştığında sorularını ayıplamadan, sesinizi alçaltıp utanmadan yanıtlarsanız kızınız cinselliğin doğal ancak özel bir konu olduğunu ve herkesin yanında konuşulmaması geektiğini öğrenir. sizden bir şey saklmasına gerek kalmadığını kavrar.arkadaşları hep olacak ve öğrenecek, uzak tutmak bir çözüm olamaz
özlem
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2010 Saat 16:06
sormuyo hıcbır fıkrı yok bu konularda..gercekten henuz uyanmamıs durumda.ama benden ogrenmedı ılk arkadası sureklı bu tarz seyler yapıyor ve gızlıyo.kızıyorum ıster ıstemez. okızlada dedıgınız gıbı konustum.yıne yapıyo.bıze gelınce odana gıdelıp deyıp kapılar kapanıyor.ben bısey sorma bahanesıyle gırıyorum.sıcak olur kapı acık kalsın dıyorum.kızıma soramıyorum aklına getırıp bu dusunmesını ıstemıyorum..
baska bı cocukla oynamıyo gormedım.yada baska bısey yapmıyo bu konuyla ılgılı.o kızla sorun var..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.