Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımı yataktan düşürdüm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızımı yataktan düşürdüm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifeylülbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 244
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımı yataktan düşürdüm
    Gönderim Zamanı: 01 Tem 2009 Saat 23:24
anneme bakmak için ist.la geldim bugün kızım annemin yatağında yatıyordu birden bir gürültü duyduk peşine ağlama sesi  gittiğimde kızım yerdeydi kapıyı bile zorla açtım canım yavrum nasıl içini çeke çeke ağladı daha evvelde çek yattan düşürmüştüm üfff çok üzgünüm moralim çok bozuk hep benim suçum nasıl anneyim ben.... keşke ben merdivenlerden düşseydim de yavruma bişey olmasaydı sonradan sol gözünün altı kanlandı dr.beye yazdım ama eski mailleri okuyun demiş zaten okumuştum gözünün kanlanması beni korkuttu onun içinde bişey dememiş yada ben anlatamamışım başınıza böyle bişey geldimi arkadaşlar...yardımcı olursanız sevinirim....

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2009 Saat 23:46
canım öncelikle geçmiş olsun... hemen kendini suçlama, biz annelerin en güzel yaptığı şey kendini suçlamak zatenLOLLOLbenim çocuklarım da farklı şekillerde birkaç defa düştüler. bazen kesin kafatası kırıldı dediğim durumlar bile oldu: 4 yaşındaki kızım koşarken düşüp kafasını eşikteki mermere vurdu. küçük kızım 10 -11 aylıkkenbeşikte doğrulup düştü ve düşerken kafasını beşiğin altındaki çekmeceye vurdu. bunlar en büyük kazalarımızdı daha hafifleri de varTongue ne kadar dikkat etsen de oluyo bu tür kazalar, içini ferah tut inşallah bişey olmaz. şiddetli uyku hali, kusma, tepkisizlik vs olursa doktora götürürsünüz.
tekrar geçmiş olsun
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2009 Saat 23:46
geçmiş olsun....

gözbebeği siyah olan yer büymemişse endişelenme derim...büyüme olursa kanama var demekmiş...

bende geçenlerde düşürdüm....ama bizimki komik oldu...beraber uyuyorduk yatakta...nasıl olduysa yer değiştirmişiz..ben her ihtimale karşı yere yastıkları koymuştum...diğer taraftada güvenlik yastığı vardı....eylül düşmüş...uyumaya devam etmiş....dönüp yastıktan yuvarlanınca neredeyse kapıya yaklaşmış ozaman ağladı...birşey olmadı şükür...kucağıma alıralmaz sustu...

kendini suçlama...emin ol tüm annelerin başından geçmiştir böyle bir olay...kocaman bizler bile düşüyoruz...
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2009 Saat 23:57
Canım çok geçmiş olsun, inşallah bebeğinin hiç bir şeyi yoktur canım, içini ferah tut Clown
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2009 Saat 08:19
kendini suçlama canım ne kadar korursak bazen önüne geçemediğimiz şeyler yaşıyoruz
benim oğlum çok  hareketli bir bebekti daha 4 aylık ken ben yatağa yatırdım kollarıda sarılıydı kış olduğu için arkamı bir döndüm bilal yerde şükürki bişey olmadı sende içini ferah tut onları MELEKLER KORUYOR Star
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2009 Saat 11:02
çok geçmiş olsun bir tanem üzülme lütfen
alperde düştü yataktan 1 kez geçen ağustosta o kadar canım sıkılıdıki düştüğünde. seni anlıyorum ama lütfen anneliğini sorgulama bir tanem.
eğer çok endişeli isen bir dr götürseydin meleğini arkadaşım
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2009 Saat 15:20
gecmis olsun canim ins. biseyi yoktur ins.
 olmasa iyi ama malesef oluyor büyle kazalar insanin elinde deyil hep kendiizi sucluyoruz ama suclama kendini
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12436
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2009 Saat 15:37
Geçmiş olsun canım,umarım bir şeyi yoktur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.