Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımı sevemiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımı sevemiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
belkıss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımı sevemiyorum
    Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2008 Saat 01:21
slm.kızım 4 yasını bitirmek üzere ve onu hiç öpüp koklayamıyorum.sadece uyurken öpebiliyorum.onu ne zaman öpsem bana vuruyo.yada çimdikliyo ama bir anne kızını nasıl öpmezki.istemiyo onu sevmemi.bazen anlamadan öptügümde siliyo yanagını.kimseye öptürmüyo.ben öpüyorum o vuruyo.ben öpüyorum o vuruyo.her öptüğümde vuruyo çimdikliyo.öyle yaptıgı zaman ben asla hiç epki vermedim.ama bu aralar eline vuruyorum anneye vurulmaz diyorum dinlemiyo.benden korkmuyo hiç.vurmaya cok alıstı.ben yapı olarak cok sakin uysal biriyim.evde problemlerimiz olmuyo.allaha şükür.kahvaltı ettirmeye calısıyorum yine bana vuruyo.kapıya carpıyo kafasını kapıya vuruyo.görmezdenmi geliyim napıyım.nasıl davrancagımı sasırdım.ama evimiz huzurlu sakin bir ortamda büyütmeye dikkat ediyoz o siniri nasıl atabilir.tesekkürler
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2008 Saat 13:52
kızınıızın bu davranışları sadece size mi yönelik yoksa kimseye mi kendini öptürmüyor? ne zamandan beri bu sorunu yaşıyorsunuz? sorularını cevaplayabilirseniz sorunuza daha fazla yardımcı olabilirim 
özlem
Yukarı Dön
belkıss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 71
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2008 Saat 01:13

kızım sadece bana karsı deil hiçkimseye öptürmüyo kendini

kokuyosun sen diyo onu öpenlere.parfüm bile sıksak öyle diyo.sadece babasına öptürüyo sevdiriyo kendini.bugunde parka gittik parktaki cocuklara elindeki balonla vuruodu yapma kızım belki 10 kere söyledim.dinlemedi geldi bana sırtıma nasıl vurmaya basladı.elide cok agır var gücünle vurdu vurdu vurdu.yapma demeden anlamıyo elini tuttum vurmasın diye sonrada elimi ısırdı .napmalıydım o zaman nasıl tepki vericegimi bilemiyorum.sonra özür dilettim ama coooook agladı ben ona kızdım diye.hiç sevdirmiyo öptürmüyo.asi davranıyo cok.ben onu mutlu olsun diye parka götürüyorum o üzülerek aglayarak eve dönüyoruz.vurdugu zaman nasıl bi yol izlemeliyim.ne sekilde ceza vermeliyim.özür diliyo yine vuruyo.ben cok sabırlıyım ama nasıl yol izlemeliyim.cok zırlıyo cogu zaman herseye zırlıyo duymazdan geliyorum bana kızıyolar nasıl annesin sen diyolar.yanına gidiyorum deişen bişiy yok dedim sen agladıgın zaman ben seni duymuyorum anlamıyorum agladıgın zaman diyorum biraz susuyo.tesekkürlerr

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2008 Saat 13:27
bu yaş çocuklarında inatçılık, tutturma gibi durumlara rastlanır, bazı çocuklar öpülmeyi sevmezler. ancak kıznızın yaşıtlarıyla da büyüklerle de yaşadığı baazı iletişim sorunları var gibi görünüyor. bu nedenle öncelikle bir pedagogun(çocuk psikologu) kızınızı görmesi ve durumuyla ile ilgili fikirlerini sizinle paylaşması iyi olacaktır.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.