Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Yeme Sorunları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KIZIMA YEMEK YEDİREMİYORUM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKIZIMA YEMEK YEDİREMİYORUM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nisanaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1014
Mesajın Direkt Linki Konu: KIZIMA YEMEK YEDİREMİYORUM
    Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2008 Saat 11:36

mrb özlem hanım öncelikle iyi çalışmalar dilerim bebeğim 1 yaşında ve bizim yemek yeme problemimiz var yemek yerken ne yazıkki ağzımızı yumuyoruz ve açmıyoruz yani inatlaşma söz konusu kızıma güzllikle hatta bazen maskaralıklar yaparak yedirmeye çalışsamda hiç birşey yemiyor ben çalışan bir anneyim sabahları kızımı anneme bırakıyorum ve şu son 1-2 haftadır gideceğimi anladığı anda bana sarılıyor ve kimseye gitmek istemiyor arkamdan ağlamaya başlıyor ne yapabilirim sizce şimdiden teşekkür ederim cevabınız için

07/08/2007 12:05
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2008 Saat 22:37
kızınız bu sorunu yalnız sizinle mi yaşıyor bilmiyorum ancak iş inatlaşama noktasıan geldiyse geri adım atacak olan sizsiniz. yemediğ zaman olabildiğince sakin yemeği önünde alırsanız ve bir sonraki öğünde de gerilmeden tekrara beslemeye başlarsanız daha rahat eebilirsiniz. bir anne olarak onunyeterince beslenmediğpini füşünmenin çopk endişe verici olduğunu biliyorum ama kızınız bunu bir kere kullanmaya başlarsa hem iyi beslenemez hem de kendisi ve size eziyet etmiş olur. işe gitmenizi elbette istemeyecek ve elinden geleni yapacaktır. siz kendinizi suçlu hiissetmeden net ve kararlı biçimde işinize gider ve eve geldiğinizde bir saat kadar bir zmanı sadece kızınıza ayırırsanız giderek bu duruma alışacaktır. öncelikle siz işe gitmenin yanlış ve onu terk temek olmadığına, kötü bir anne olmadığınıza inanın
ii
özlem
Yukarı Dön
nisanaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1014
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2008 Saat 11:52
çok teşekkür ederim özlem hanımSmile
07/08/2007 12:05
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.