drydrn Yazdı:
merhaba
kızım 23 mart 2007 cuma öğlen 12:40 kayseri doğumlu bana kızımın özellikleri hakkında bilgi verirmisiniz
şimdiden teşekkür ederim |
merhaba,
Kızınız Koç burcu. Ay burcu İkizler, yükseleni ise Aslan. Koç burcu bu dünyaya kendi isteklerini saptamaya, onların peşinden gitmeye ve oldurtmaya gelmiş insanların burcu. O nedenle biraz ben-merkezci ve sürekli kendi istekleriyle meşgul, olmadığında tutturan, yaygaracı insanlar olarak düşünülürler. Ancak kızınızın haritasında diğerlerinin onun hakkında neler düşündüğünü de dikkate aldığını gösteren unsurlar var. Koç burcu burçlar kuşağındaki ilk burç. Yani bir anlamda dünyadaki ilk, yegane insan. Başkaları yok, kendi var. O yüzden de kendilerine yönelik, ben-merkezci olabiliyorlar. Kim olduğunu, ne yapmak istediğini keşfedecek yaşam yolculuğunda. Başka insanların işine karışması kendini büyük bir olasılıkla sinirlendirecektir.

Hareketli bir çocuk olduğu görülüyor. Ancak yaşıtlarına göre daha olgun bir tavırda olacaktır. Onun mutlaka kendini ifade etmesine izin vermek gerekiyor. O zaman kendini iyi, huzurlu ve mutlu hissedecektir. Duyguları değişken olabilir. Her şeye mantıklı ve haklı cevaplar verebilir. Evde sevgi içinde büyütüldüğü anlaşılıyor. Aile içi ilişkiler, ailedeki denge ve uyum onun için çok önemli. Ev yaşamından zevk alacak. Ancak gezmeyi, eğlenmeyi de seven bir çocuk. Güle güle büyütmeniz, iyi günlerini görmeniz dileğiyle, sevgiler.
Düzenleyen Gamze Özşahin - 10 Kas 2007 Saat 08:13