Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KIZIM YÜKSELENİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKIZIM YÜKSELENİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilkbahar Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 271
Mesajın Direkt Linki Konu: KIZIM YÜKSELENİ
    Gönderim Zamanı: 10 Mar 2008 Saat 11:13
MERHABA,
KIZIM NİMET 20/10/2004 YILINDA SAAT 930 DA IĞDIR DA DOĞDU BURCU VE YÜKSELİNİ VE BİZİMLE İLETİŞİMİ NEDİR  BEN ASLAN BABA YAY BURCUNDA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ClownClown
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2008 Saat 17:24
Orjinalini yazan: ilkbahar ilkbahar Yazdı:

MERHABA,
KIZIM NİMET 20/10/2004 YILINDA SAAT 930 DA IĞDIR DA DOĞDU BURCU VE YÜKSELİNİ VE BİZİMLE İLETİŞİMİ NEDİR  BEN ASLAN BABA YAY BURCUNDA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ClownClown

Merhaba İlkbahar,

Dünyalar güzeli Nimet'e bayıldım, Allah nazardan saklasın. O tatlı, sakin, nazik, uyumlu bir Terazi çocuğu. Sevilmekten, beğenilmekten çok hoşlanan, biraz hülyalı, hafif romantik! Huzur ve barış isteği kendi isteklerini geri plana çekmesine neden olursa öfkelenebilir. Bir şeyleri başarmak, kendi hedeflerini oluşturmak isteyecektir. Kendi sorumluluklarının bilincinde olabilecek bir yapıda zaten. Onu bir miktar yüreklendirmek iyi olabilir zira hemen hevesle başlamakta tutukluk yaşayabilir. Ay burcu Oğlak. Yükseleni ise Yay. İyimser, neşeli, deneyimleyerek öğrenmek isteyen bir yapıda. Doğada olmaktan, toprakla haşır neşir olmaktan hoşlanabilir. Yay'ın en belirgin gölge yönlerinden biri abartıdır. İyimserliği nedeniyle yapabilirim zannederek söz vermesi ve sonradan yükün altından kalkamaması söz konusu olabilir.

Sizinle ve Babasıyla iyi anlaşacağını söyleyebilirim. Zaten Yay onun yükseleni. wSizinle olan iletişimi de iyi olacaktır.

Mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum ailenize. Sevimli kelebeğinize de öpücükler..

Düzenleyen Gamze Özşahin - 18 Tem 2008 Saat 17:51
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.