|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir bey çok ilginç birşey öğrenmiş oldum sayenizde. benim 25 aylık kızımda normalde beyaz tenli yeşil gözlü, ancak özellikle bacakları bariz şekilde bronz. güneşle alakalı değil, yaz kış böyleyiz. ben yazılarınızı sürekli okuduğumdan hiç demir ilacı kullanmadım. bir kan tahlili yaptırayım mı ne dersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkezin, "bronz" tarifi farklidir, herhangi bir sekilde, demir almadi ise ve kan nakli yapilmadi ise, merak etmeyin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aclik kan sekeri, kesin sonuc verir.. Sabah ac karnina olculmesi lazim..
|
|
![]() |
|
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
seker olcmek icin igneyi parmagina batirmamizda bir sakinca yok dimi hocam.birde kac saat ac kalmasi lazim bazen gece anne sutu almak istiyo sutum zaten cok az vermemdr bi sakinca var mi
|
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim hocam sevgiler..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En az 8 saat ac kalmasi gerekir, o yuzden cocuklarda idrarda seker bakmak daha rahattir. Siz genede bir Sabah bakin bana netice ile birlikte kac saat ac kaldiginizda yazin, ben ona gore degerlendiririm..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Haz 2014 Saat 10:31 |
|
![]() |
|
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
hocam idrar numunesini sabah almayi basardik.sonuc NEGATIF cikti. seker yok.cok mutluyum.bu durumda bir sorun yok degil mi hocam.bundan sonra degerleri normal olsun diye gunluk et tuketimi ne kadar olsun hocam
Düzenleyen hayatbilgisi - 21 Haz 2014 Saat 14:05 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, sorun yok, ama uzunca bir sure demir vermeyin, hatta en azindan tahlil yapilmadan ezberden demir vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|