Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım ve benimle ilgili(kansızlık)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım ve benimle ilgili(kansızlık)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 345
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burak7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2014 Saat 13:11
kadir bey çok ilginç birşey öğrenmiş oldum sayenizde. benim 25 aylık kızımda normalde beyaz tenli yeşil gözlü, ancak özellikle bacakları bariz şekilde bronz. güneşle alakalı değil, yaz kış böyleyiz. ben yazılarınızı sürekli okuduğumdan hiç demir ilacı kullanmadım. bir kan tahlili yaptırayım mı ne dersiniz?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118276
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2014 Saat 22:21
Herkezin, "bronz" tarifi farklidir, herhangi bir sekilde, demir almadi ise ve kan nakli yapilmadi ise, merak etmeyin.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2014 Saat 22:24
Aclik kan sekeri, kesin sonuc verir.. Sabah ac karnina olculmesi lazim..
Yukarı Dön
hayatbilgisi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hayatbilgisi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2014 Saat 09:16
seker olcmek icin igneyi parmagina batirmamizda bir sakinca yok dimi hocam.birde kac saat ac kalmasi lazim bazen gece anne sutu almak istiyo sutum zaten cok az vermemdr bi sakinca var mi
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 345
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burak7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2014 Saat 10:29
teşekkür ederim hocam sevgiler..

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2014 Saat 10:30
En az 8 saat ac kalmasi gerekir, o yuzden cocuklarda idrarda seker bakmak daha rahattir. Siz genede bir Sabah bakin bana netice ile birlikte kac saat ac kaldiginizda yazin, ben ona gore degerlendiririm..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Haz 2014 Saat 10:31
Yukarı Dön
hayatbilgisi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hayatbilgisi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2014 Saat 13:32
hocam idrar numunesini sabah almayi basardik.sonuc NEGATIF cikti. seker yok.cok mutluyum.bu durumda bir sorun yok degil mi hocam.bundan sonra degerleri normal olsun diye gunluk et tuketimi ne kadar olsun hocam

Düzenleyen hayatbilgisi - 21 Haz 2014 Saat 14:05
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2014 Saat 17:18
Evet, sorun yok, ama uzunca bir sure demir vermeyin, hatta en azindan tahlil yapilmadan ezberden demir vermeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.