Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım ve ben domuz gribi aşısı olduk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım ve ben domuz gribi aşısı olduk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BANU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım ve ben domuz gribi aşısı olduk.
    Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 13:24
hocam merhabalar,size güvenerek cuma günü sağlık ocağına gittim ve 15 aylık kızıma aşı yaptırdım kendimde aşı oldum,çevremdeki konuşanlara kulaklarımı tıkadım,hatta eşime bile,size olan güvenim herkeze ağır bastı,peki hocam şimdi bu virüsün mutasyona uğradığı konuşuluyor bizim vurdurduğumuz bu aşıların bir etkisi kalmadığı anlamına mı gelecek kafalar yine karıştı hocam sizi sorularımızla sıkıyoruz ama sizden başka ışık olacak kimse yok bizlere.

ayrıca hocam bir sorum daha olacak size kızım yaklaşık 8 gün önce 3 gün boyunca ateşlendi ve öksürüğü vardı dr gittik,geniz akıntısı var ateşlenmesinin sebebide 4 tane diş çıkartıyor bu yüzden dedi ve bize augment,asist.doxalfin ve pedifen verdi ben bu ilaçları yanlız 2 kez verdim ve kestim sizce bu ılaclara devam edeyemmi hocam kızımn hala öksürüğü var.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim hocam.iyi çalışmalar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 10:35
Gazete haberlerinden ziyade, bu işlerle ilgili merkezlerin haberlerine itibar edrim. Henüz böyle bir bilgi yok... Merak edenler: www.cdc.gov/h1n1flu/update.htm  den takip edebilir... Dişin ateş yapma iddiası, "kocakarı" lafıdır... Bir doktordan duymak, enteresan... Mademki sebep diş o kadar antibiyotik ve ilaç neyin nesi??? Eğer ateşi düştü ise, hiçbir ilacı kullanmayın.
Yukarı Dön
BANU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 10:54

cevabınız için çok sağolun hocam peki öksürüğü geçmedi hala kuru bir öksürük var ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz bana

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 10:59
Herzaman yaptığımız gibi, limonlu bal, serum fiz. ve Cold-mix...kullanın..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.