Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım uyumuyor...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızım uyumuyor...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
arzucan_81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım uyumuyor...
    Gönderim Zamanı: 02 Mar 2010 Saat 09:00
selam arkadaşlar..
benim yedi aylık kızım var. Ben işe başladığımdan beri kızım çok huzursuz. bir taraftanda diş çıkartıyor. Gece yaklaşık bir saat emiyor. yerine yatırıyorum gözünü açıp ağlıyor. Sabahları kalktığında beni yanında bulamıyor. Geceleri Annem beni bırakıp gidecek diye uyumuyor. Bu aralar hep kucağımı istiyor. bazen sabaha karşı 4 e beşe kadar kucağımda uyumadığı zaman sinirleniyorum kızıyorum sonra bende çok üzülüyorum.. Bana tam ihityacı olduğu zamanlar ben yanında olmıyorum diye içim içimi yiyor. Bazen ne yapmam lazım bilmiyorum... Herşeyi çocuğunda öğreniyorsun.
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5354
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2010 Saat 20:21
Bence bu konuyu Özlem Hanıma aç, sana daha faydalı ve etkili bir cevap verecektir Wink
Seni çok iyi anlıyorum, inşallah herşey düzelir...
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 14:07
bende senin gibiyimmm işe başladığımdan beri uykusuz kalıyorum ama yeterki emsin vs... bir müddet uyumadım 1 saat emzirdim kydum 15 dk snra gene cıyak bir ses sonra gene kucakta emişme ve uyuklamalar bel kol tutuldu benim tabi sonra ne ben ne o rahat aldım yanıma 3 aydır beraber uyuyoz gece mıyk dediği gibi 2 çekiştiriyo az emiyo sonra sarılıp uyuyoPig biryerde okumuştum neden uyumuyr diye çalışan annelerin bebekleri gündüz kokularını hissedemedikleri için özlem duyarlarmış ve sürekli anne kokusu ararmış onun kokusuyla uyumak sıcaklığıyla uyumak bebeği rahatlatırmış gözlerini açtığında annenin kollarındaysa güvende olduğunu hissedermiş anne beni bırakıp gitmedi... diye düşünürmüş falan...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 19:08
çok teşekkür ederim sibel hanım gerçekten çocuğumu bırakıp işe gitmek kötü bir şey zaten bende artık iyice uykuya dalana kadar yanımda yatırıyorum artık yanımda yattığı zaman sırnaşıyor bana özlediğini hissediyorum inanın bu yüzden işi bırakmayı bile düşündüm 
Yukarı Dön
ipekmiray Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 20:00
Selam Arzucan,

Evet maalesef çalışan annelerin bebekleri zor uyuyor tüm gün anneyi bekliyor ve gelince gidecek korkusuna uyumuyorlar. Benimde 18 aylık kızım var gerçi şuan bizim bir sorunumuz yok çok şükür sadece sana arkadaşımın bir formülü vardı onu anlatmak istedim umuyorum işe yarar. Arkadaşım sabah işe giderken bebişinin yastığın yanına kendi kokusunu barındıran bir giysisini bırakıyordu. Akşam gelince giysiyi alıp kendi yanına yatırıp sıkıca sarılıp yatıyordu. Onda bayagı işe yaradı. (Tabi tüm gün bakan kimse bebişin yanından ayırmasın giysiyi) Denemekte yarar var..

Seygiyle kal.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 21:02
ipekcim o aklıma hiç gelmedi bide onu deneyim çok teşekkürler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.