Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım süt içmiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım süt içmiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
*ceylinim* Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım süt içmiyor
    Gönderim Zamanı: 18 Oca 2010 Saat 15:31
iyi günler hocam.
kızım 8.5 aylık. 10 kilo 74 cm.
6 ay sadece anne sütü aldığı için hiç biberon vermedim.
7 aylıkken çok uğraşmama rağmen emmeyi bıraktı. o zamandan beri biberonu reddeiyor. inek sütü, bütün markaların devam sütlerini denedim. hiçbirini içmiyor. suyu biberonla içiyor fakat sütü kesinlikle reddediyor. bardakla da içmiyor.
kahvaltısını ve akşam muhallebisini sütle hazırlıyorum. fakat günde 500 ml etmiyor. bir de öğlen yemeğinin yanında bir kase yoğurt yiyor.
uyumadan önce muhallebi yediriyorum.akşam 10'dan sabah 8'e kadar deliksiz uyuyor. gece hiç mi acıkmıyor bu çocuk. uyku arasında bile biberon almıyor.
hocam sizce gece uyandırıp kaşık maması vermeli miyim?
http://lilypie.com/First_Birthday_code.php#
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119840
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2010 Saat 18:24
Zaten fazla kiloları var, siz hiç canınızı sıkmayın.. Siz genede biberonu teklif edin, acıktığında içer.
Yukarı Dön
muhterem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2010 Saat 13:52

Merhaba aynı sorun bizde de var. Oğluma dediğiniz gidi her mama ve süt markasını denedim. Hiç bir şekilde biberon almıyor ve biberonu sadece su içmek için kullanıyor. Sİzin öğünün aynısını bizde yiyoruz muhallabi ve yoğurt. Ama oğlum zayıf 73 cm ve 8900 kiloda 10 aylık. Hocam tüm dediklerinizi denedim ama içmiyor işte ve gece acıkıp uyanıyor bu kaçıncı masajım benim çare olamadı hiçbişey

Sanırım Kadir hocam artık benim aynı tarz sorularımdan bıktı :) Siz bir çözüm bulursanız bana da söyleyin lütfen :) Sağlıcakla kalın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.