|
Kızım sürekli poposunu kaşıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ktlhll ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2025 Konum: Fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2025 Saat 23:41 |
İyi akşamlar hocam,
Kızım şu an 4 yaşında mart sonu tam 4 oluyor ve küçüklüğünden beri poposunu kaşıyor. 1,5 yaşında falan doktora götürdüm makat çatlağa var dediler kaşıntı ondan kaynaklı olabileceğini söylediler, fakat bezi bıraktıktan sonra kaka sorunu kanaması vs geçti fakat kaşıntısı devam ediyordu idrarın yaparken yandığını söyleyince tekrardan gittik bundan yaklaşık bi 5-6 ay önce bu seferde vajinal yapışıklığı varmış kaşıntıda onun belirtisi olduğunu söylediler krem vs kalınıp açtılar o gün kaşıntısı gerçektende geçti (çok ısrarla kaşıyordu bazen altına kumanda telefon her hangi bir eşya koyuyordu bazen oyuncağı yastık vs) çok şükür o gün gerçekten de düzelmiş geçmişti. Bizde 2 ay önce Fransaya taşındık kaşıma huyu tekrar ortaya çıktı zamanla ama şu son 2 haftadır inanılmaz çok kaşıyor her boş durduğunda ter içinde kalıyor sorduğum zamanda mesane kısmını gösterip çok kaşındığını söylüyor öyle geçiyormuş. Ayrıca temizleyeceğim zamanda pek elletirmiyor acıdığını söylüyor idrarında yanma vs yok. Vajinal yapışıklık için kontrol ediyorum öyle bir durum yok. Çocukluk mastürbasyon mu yoksa başka bir sebep mi bilemiyorum hem üzülüyorum hem de kötü birşey çıkarmı sonucunda diye korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Size soylenenlerin TAMAMI YALAN!!
KASINMIYOR!! Masturbasyon yapiyor. Bazi kizlarda bu gibi bir durum olabiliyor. Bunun; erken ergenlik veya seksuel davranis ile de hicbir alakasi yoktur! Bir cins aliskanliktir. Vaginal yapisiklik zaten basindan beri asla sebep olamaz, sizi dolandirmislar! Her cisden sonra, sabunlu sicak su kuvetine oturtun ve kuruladiktan sonra Anestol pomat surun. |
|
![]() |
|
Ktlhll ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2025 Konum: Fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam dediklerinizi dikkate alıcam, peki kurt olma gibi durum söz konusu olabilir mi? Bir de bırakması için başka ne yapmamı önerirsiniz söylediğiniz dışında.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olsa gorurdunuz.
Ayrica da "kurt" durumlarinda kasinti; onde degil, popo deligi civarinda olurdu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|