Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızım sürekli poposunu kaşıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kızım sürekli poposunu kaşıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ktlhll Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ktlhll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kızım sürekli poposunu kaşıyor
    Gönderim Zamanı: 13 Şub 2025 Saat 23:41
İyi akşamlar hocam,

Kızım şu an 4 yaşında mart sonu tam 4 oluyor ve küçüklüğünden beri poposunu kaşıyor. 1,5 yaşında falan doktora götürdüm makat çatlağa var dediler kaşıntı ondan kaynaklı olabileceğini söylediler, fakat bezi bıraktıktan sonra kaka sorunu kanaması vs geçti fakat kaşıntısı devam ediyordu idrarın yaparken yandığını söyleyince tekrardan gittik bundan yaklaşık bi 5-6 ay önce bu seferde vajinal yapışıklığı varmış kaşıntıda onun belirtisi olduğunu  söylediler krem vs kalınıp açtılar o gün kaşıntısı gerçektende geçti (çok ısrarla kaşıyordu bazen altına kumanda telefon her hangi bir eşya koyuyordu bazen oyuncağı yastık vs) çok şükür o gün gerçekten de düzelmiş geçmişti. Bizde 2 ay önce Fransaya taşındık kaşıma huyu tekrar ortaya çıktı zamanla ama şu son 2 haftadır inanılmaz çok kaşıyor her boş durduğunda ter içinde kalıyor sorduğum zamanda mesane kısmını gösterip çok kaşındığını söylüyor öyle geçiyormuş. Ayrıca temizleyeceğim zamanda pek elletirmiyor acıdığını söylüyor idrarında yanma vs yok. Vajinal yapışıklık için kontrol ediyorum öyle bir durum yok.  Çocukluk mastürbasyon mu yoksa başka bir sebep mi bilemiyorum hem üzülüyorum hem de kötü birşey çıkarmı sonucunda  diye korkuyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2025 Saat 02:01
Size soylenenlerin TAMAMI YALAN!! 
KASINMIYOR!! Masturbasyon yapiyor.
Bazi kizlarda bu gibi bir durum olabiliyor.
Bunun; erken ergenlik veya seksuel davranis ile de hicbir alakasi yoktur!
Bir cins aliskanliktir.  

Vaginal yapisiklik zaten basindan beri asla sebep olamaz, sizi dolandirmislar!
Her cisden sonra, sabunlu sicak su kuvetine oturtun ve kuruladiktan sonra Anestol pomat surun.  

Yukarı Dön
Ktlhll Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ktlhll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2025 Saat 10:56
Anladım hocam dediklerinizi dikkate alıcam, peki kurt olma gibi durum söz konusu olabilir mi? Bir de bırakması için başka ne yapmamı önerirsiniz söylediğiniz dışında.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2025 Saat 21:38
Olsa gorurdunuz. 
Ayrica da "kurt" durumlarinda kasinti; onde degil, popo deligi civarinda olurdu.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.