Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Gelişim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım konuşuyor...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızım konuşuyor...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2009 Saat 01:31
gözün aydın canımSmile
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8380
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2009 Saat 10:01
Gözünaydın canımClapsana katılıyorum çocuklarımızın aman dişi çıktı,aman emekledi,ama yürüdü derken bencede aslında en güzeli konuşması oluyor..insanın içinin yağları eriyor onu dinlerken,senden azbuçuk tecrübeli olarak söyleyebilirimki daha neler duyacaksın o minicik ağızdan..herakşam evden işe gelidiğimde Derin farklı bir cümleyle şaşırtıyor beniLOLgeçen gün geldi yanıma '' anne konusabilirmiyiz'' dediLOLLOLLOLo an onu içime sokasım geldi,zaten zor kurtuldu elimdenLOLLOL
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
kelebegim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 420
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2009 Saat 11:28

gözün aydın çok güzel. ama artık hiç susmayacak. hele biraz daha büyünce aklına gelmedik sorular soracak hazır ol. onların konuşması çok tatlı. sorduğu mantıksız sorular bile çok güzel.  artık sana arkadaşlık edecek biri daha geliyor demektir. biz kızımla bol bol konuşurduk. canın sıkılmaz hiç.

Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2293
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2009 Saat 20:10
teşekkür ederim kızlar. gerçekten söylediği her kelime, kurduğu her cümle hem beni şaşırtıyor hemde çok çok mutlu ediyor.
uzun süredirde yemeklerini kendi yemek istiyor. kendim yicem diyerek bize ellettirmiyor. döke saça yesede ben çok mutlu oluyorum. yemeklerin çoğunu tanıyor artık adıyla söyleyip onu yicem şunu yemicem diyor.

Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4677
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2009 Saat 20:19
ne mutluluk verici bir duygu değil mi canımmaşallah kuzuna..
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2009 Saat 20:20
Orjinalini yazan: kelebegim kelebegim Yazdı:

gözün aydın çok güzel. ama artık hiç susmayacak. hele biraz daha büyünce aklına gelmedik sorular soracak hazır ol. onların konuşması çok tatlı. sorduğu mantıksız sorular bile çok güzel.  artık sana arkadaşlık edecek biri daha geliyor demektir. biz kızımla bol bol konuşurduk. canın sıkılmaz hiç.

soru soracağı kesin canım LOL ama konuşsun yeterki ben razıyım. inşallah allah bizimde bol bol konuşup sohbet ettiğimiz zamanı gösterir.

Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2009 Saat 20:29
Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

Gözünaydın canımClapsana katılıyorum çocuklarımızın aman dişi çıktı,aman emekledi,ama yürüdü derken bencede aslında en güzeli konuşması oluyor..insanın içinin yağları eriyor onu dinlerken,senden azbuçuk tecrübeli olarak söyleyebilirimki daha neler duyacaksın o minicik ağızdan..herakşam evden işe gelidiğimde Derin farklı bir cümleyle şaşırtıyor beniLOLgeçen gün geldi yanıma '' anne konusabilirmiyiz'' dediLOLLOLLOLo an onu içime sokasım geldi,zaten zor kurtuldu elimdenLOLLOL

derin kızımızada maşallah... siz bizden daha tecrübelisiniz tabiiki canım. bende kızımın anne konuşabilirmiyiz dediğini duyarmıyım acaba. valla oda benim elimden zor kurtulur.LOL

Yukarı Dön
nurtenboz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 451
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2009 Saat 23:43
maşallah gözün aydın canım.bende kızımın konuşmasını dört gözle beklediğim günler aklıma geldi.şimdi arkadaşlarım eve geldiğinde bize konuşma fırsatı bile vermiyor.allahım şimdi de bi sus artık allah aşkına demekten başka bişey diyemiyorumEmbarrassedkonuşmaya başladılar mı çok geveze oluyorlar canııııımmmSmile
selinim, yaşam kaynağım....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.