arkadaşlar çok mutluyum. bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
kızım artık bayağı konuşuyor. her kelimeyi söylüyor. şuanda 3 kelimeye kadar cümle kurabiliyor ama isteklerini çok rahat anlatıp, bizide çok iyi anlıyor.
2 hafta öncesine kadar sadece kelime söylüyordu. zaten anne baba kelimelerini bile 1 yaşından sonra söylemişti. daha önceden çocukların 180 tane kelimeyi hafızasında tutmadan cümle kuramayacağını duymuştum. bende üzülüyordum hemen cümle kuramayacak ve konuşması 2 yaşını geçecek diye... fakat herşey bir anda oldu. bir akşam işten çıkınca durakta otobüsü çok bekleyip eve geç kalmıştım. yolda beni aramışlar tabii ben duymamışım. eve gidince merdivenlerde kızımla karşılaştım ve bana senii ayadıkk (seni aradık) dedi. ben şaşkın bi şekilde donup kaldım. çünkü 2 kelimeyi bir arada ilk defa söylemişti. o an 2 kelime bile olsa çok mutlu olmuştum. sonra devamı çorap söküğü gibi geldi. şimdi hiç susmadan sürekli konuşuyor.
inşallah çok uzun cümleler kurduğu zamanıda görürüm.
allah bekleyen herkese bu duyguyu tattırsın. emeklediği,yürüdüğü zamanı görmek gerçekten güzel ama konuştuğunu görmek inanın çok çok daha güzel...