Kızım için(burun akıntısı ) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
umay ana
Üye Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 08 Mar 2019 Saat 02:17 |
Merhaba hocam, Ağustos 2014 doğumlu kızım tam bir aydır devam eden su gibi burun akıntısı kaşıntısı bogazinda da kaşıntısı oluyor çok nadir öksürük var. Siz bazı gripler uzun sürer dediğiniz için bekliyoruz ama bahar da geldi buralarda egedeyiz biz, acaba allerji mi diye düşündüm biz doğaya ne zaman ciksak böyle başlayan ve solunum sıkıntısı ile devam eden atakları oldu kizimin geçen yıl hiç doğaya cikmadi ve montelukast kullanıyordu eylul ayinda size sorarak bıraktık. Bekleyelim mi yoksa montelukast ya da zyrtec başlayalım mı, çünkü akıntı hiç koyulasmadi ve ilk kez horluyor uykusunda. Bu mübarek gecede Allah sizden razı olsun hocam ne kadar teşekkür etsem azdır bes yıldır yolumu aydinlattiniz, sağolun varolun
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
umay ana
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu bahsettiğim solunum sıkıntısı sadece bahar aylarında oldu 2016 ve 2017 yılında ikişer kez yaşadı sonra doğaya çıkınca oldugunu farkettim ve gecen yil hiç çıkmadı solunum sıkıntısı da yaşamadı. Tam anlatayım dedim kusura bakmayın degerde vaktinizi aldim.
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118010 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
4 yasindaki cocukta, NE ALLERJISI??? Gaza gelmeyin, birakin bunlarla cocuk ilacsiz mucadele etsin, bagisikligi gelissin..
|
|
umay ana
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tamamdır hocam
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|