Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Gelişim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım emeklemiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızım emeklemiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
buseli Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 63
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım emeklemiyor
    Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 11:08
merhabalar kızım 7 aylık emeklemiyor herşeyi normal doktor her çocuk bir olmaz dedi bu durum da ne yapmalıyımEmbarrassed
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 11:12
canım sıkma canını dr doğru söylemiş benim kızım 11 aylıktı emeklediLOLLOL
Yukarı Dön
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Puanlar: 1675
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 11:18
Benim oğlumda 10 aylık.Sürekli geri geri emekliyodu ama bikaç gündür yavaş yavaş ileri gitmeye başladıLOLHatta durdu durdu herşeyi birden yapmaya başladıLOLBide yattığı yerden kalkıp kendi kendine oturuyoSmileHer bebeğin gelişimi kendine özgü canım, merak etme eninde sonunda yapacak herşeyi bebişindeWink
Yukarı Dön
fistiktuanam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 409
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 13:40
canim benimde kizim 7 aylik basladi calismalara kollarini tam calistiramiyo ama ayaklarini ittirerek her tarafa ulasiyo seninkide baslar yakinda merak etme her cocuk bir olmuyo Clown
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 13:54
canim benim oglumda hic emeklemedi 1yasinda kalkti ve yurudu her bebek emekliyecek die bir kural yok böyle ufak tefek seyleri  kafana takma saglikli olsunda emeklemesin canim
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 14:25
canım daha erken olcayın söylediği gibi hiç emeklemeden yürüyen çocuklarda var benim kızım 8 aylıkken emekledi doktor normal dediyse korkma
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 14:42
benimki de 9 aylık ama emeklemekten eser yok. Bazen geriye doğru gitmiş olarak bulduğum oluyor :)
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 4345
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 14:44
Orjinalini yazan: buseli buseli Yazdı:

merhabalar kızım 7 aylık emeklemiyor herşeyi normal doktor her çocuk bir olmaz dedi bu durum da ne yapmalıyımEmbarrassed
Arkadaşım ben benim ikizlerden örnek vereyim sana.benim ikizler 11 aya girecek.ve 7 aylıkken oğlum koltuğa tutunup ayakta 5 -6 saniye ayakta duruyordu yürüteç alalım dedik yürütece hemen alıştı ve yürüdü yürüteçte ama kızımsa basamıyordu bile.gövdesini yürütece bırakıyor ayaklarda gerideydi.ve o dönemde oğlum yana dönmeyi öğrenmişti ama kızım 10, ayda dönmeye başladı.benim ikizler geri geri imekledi.ve sonra yürümeye başladı.oğlum yürüyor şuan ve ileriye doğru imeklemeyi yürüdükten sonra öğrendi.Kızımda yürüyor ama ileri imekliyemiyor henüz.
biraz karışık anlattım ama umarım anlamışsındır.Anlatmak istediğim her çocuk farklıdır.Dert etme bende kızı dr.götürmüştüm.zamanla olacak demişti.İnan bana zamanı gelince herşey yoluna girecek.

İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.