Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım çok yaramaz..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım çok yaramaz..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynepilya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım çok yaramaz..
    Gönderim Zamanı: 04 Eki 2009 Saat 10:46
Özlem Hn.merhaba,

Tuvalet eğitimimizi çok şükür tamamladık :)
Ama şimdilerde kızım aşırı derecede çok yaramaz ve çok sık hastalanıyor. son 1 ayın 20 gününü antibiyotikle geçirdik :( hemen çok terliyor ve terleyincede çok çabuk hastalanıyor. (hastalığı hastanede yatacak derecelere geliyor :( çok hareket etmeye başlayınca zapdedemiyoruz çok terliyor ve hasta olacak diye sakinleşmesini istiyoruz..bu seferde çok hırçınlaşıyor. Kreşinde ve farklı kreşlere götürdüğümüzde genellikle, ileri olduğunu ve bir üst sınıfta okumasını söylüyorlar..Dr.u da biraz ileri bir çocuk olduğunu söylüyor.

kızımın bu inatlaşması, yaramazlığı karşısında nasıl davranmalıyız?

Örneğin, hep çoraplarını ve eşohmanını çıkarıp dolaşmak istiyor.Günde 15'i buluyor :(
Evin her yerini dağıtıyor ve peşinden toplamaya yetişemiyoruz
Kreşde olduğu halde eve hiç girmek istemiyor, hep gezmek için ağlıyor
Tuvaletini yaptıktan sonra kalkmadan beni çağırmasını söylüyorum, beni hiç çağırmadan canının istediğini yapıyor...v.b..
* bu ve benzeri davranışlar karşısında nasıl davranmalıyım?
* Kreşinde, bir üst sınıfta olması konusunda sizin fikrinizide almak istiyorum.

Acil cevabınızı bekliyorum :)

Zeynep : 28.03.2007
Zeyenp'in annesi özlem : 07.01.1979
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2009 Saat 00:09
bu yaşlar inatçılığın en yoğun yaşandığı yaşlar. ancak kızınız biraz ileri ve hareketli. bir pedagogun kıznızı görüp deüerlendirmesi uygun olacaktır. ileri lmak bazen çocuğun uyum sorunu yaşamasına yol açar ve sizlerin onu kontrolünü çok güçleştirir. bu konud ailecek destek almak sizlere iyi gelecektir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.