Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım beni sevmiyor sanki
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım beni sevmiyor sanki

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım beni sevmiyor sanki
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 20:08
Özlem Hanım merhabalar
benim 19 aylık bir kızım var beni sevmediğini düşünüyorum hareketlerinden,tavırlarından
sarılıp öpünce ittiriyor biryere giderken elinden tutmamı istemiyor ama başkalarına karşı öyle değil babasını anneannesini öper sarılır yanlarından ayrılmaz hele annem bize geldiği günler beni görünce bile bağırıp ağlamaya başlıyor kendini yerlere atıyor benim yanıma gelmemek için
dün çok acil bir işim çıktı bir arkadaşıma bırakmak zorunda kaldım betülü arkamdan ağlar üzülür zannettim öyle olmasını bekledim ama döndüğümde keyifliydi arkadaşım hiç ağlamadığını söyledi bir bakıma seviniyorum aslında çekingen değil diyorum ama bir yandan da üzülüyorum çok nadir gelir öper bazen
bende öyle herşeye kızan sürekli yasaklar koyan bir annede değilim oysa nasıl davranmam gerekiyor şaşırıyorum bazen lütfen bana da değerli vaktinizi ayırarak bir tavsiyede bulunabilir misiniz?
şimdiden çok teşekkür ederim
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 17:58
çocukların annelerine ve onları sevmeye olan ihtiyacı sizin ona ihtiyacınızdan çok daha fazla. o yüzden sizi sevmiyor olması düşünülemez. sözünü ettiğiniz davranışları size karşı tepkili olduğunu düşündürüyor. sizden daha fazla ilgi bekliyor olabilir, o size nasıl davranırsa davransın onunla daha çok ilgilenin ve sevginizi göstermeye , onunla daha çok vakit geçirmeye devam edin. 
özlem
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2009 Saat 14:19
Özlem hanım merhabalar
cevabınızdan sonra kızımla daha çok ilgilenmeye başladım oyunlar oynuyoruz geziyoruz evde çok iyiyiz artık bana karşı çok sıcak kızım gelip sarılıyor öpüyor dizimde yatıyor çok mutluyuz ama annem gelsin ve ya biz annemlere gidelim ben yokum onun gözünde
beni yine ittirmeye başlıyor kucağıma gelmiyor ağlıyor bana gelmemek için dışarıdan baksanız sanki ben bir yabancı annem annesi gibi bensiz duruyor beni hiç aramıyor o varken çok sıkıntılıyım evimize misafir gelince misafirleri hiç yabancılamaz herkese gider ama annem varsa kimselere gitmez kucağından inmez annemim daha nasıl davranayım bilemiyorum
ben ne yapacağım ne yapmalıyım lütfen değerli tavsiyelerinizi esirgemeyin şimdiden çok teşekkürler ediyorum

Düzenleyen mine - 27 Mar 2009 Saat 14:27
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2009 Saat 20:19
anneanneler çocuklara kural koyan değil sadece seven şımartan kişiler oldukları için çok özeldirler ancak bir anne kadar asla değil. size kızsa da ittirse de sizsiz yapamaz. ne yaparsa yapsın onu sevmeye devam edeceğinizi bildiğinden size karşı rahat. en ufak bir itirazınız da sizi itebilir. ne yaparsa yapsın ona sevginizi göstermeye devam edin ve bu endişenizi bir kenara bırakın. bir süre sonra kızınız bunu hissederek istediklerini elde etmek içn bu endişenizi kullanır. kurallarınız az sayıda, net ve kararlı, sevginiz ve ilginiz bol olsun
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.