Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım beni seviyormudur
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım beni seviyormudur

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berfin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım beni seviyormudur
    Gönderim Zamanı: 11 Eki 2008 Saat 17:25
merhaba özlem hanım 22 aylık kızım var ben doğumdan sonra depresyon geçirdim kızıma babaannesiyle birlikte baktık altlı üstlü oturduğumuz için hep birlikteydik kızımla babaanneside çok ilgileniyo ben daha çok ilgileniyorum oyunlar oynuyorum kızım babaannesine daha bağlı uyutmaya bile ağlayarak indiriyorum buda beni çok üzüyo bebekler annelerine daha bağlı olur ama kızım bana bağlı değil sağlıklı iletişim kuramadımmı diye çok korkuyorum ben heryere kızımıda  götürüyorum işimi bile kızım uyurken yapıyorum ama bazen beni istemediğini sevmediğini düşünüyorum ilerde sorun yaratırmı bu anne kız açısından düşün düşüne çok yoruldum artık ne olur yardım edin TEŞEKKÜRLER
HAYATIMIN ANLAMI BEBEĞİM
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 23:52
aane-çocuk a5ası ilişki benzersiz bir ilişkidir ve çocuklarımız bizi sevmeye bir anlamd mecburdurlar başka anneleri yoktur. o nedenle kızınız sevgisi konusunda tereddüt etmeyin. depresyon döneminizde bababaaannneye yakın olmuş olabilir veya babaanne daha çok istediğini aypıp şımarttığı için onu istiyor olabilir. bir anne olarak sizin tek yapmanız gereken çocuğunuzu sevmek değilk ona eğitim vermek, disipline etmek, yaşama hazırlamak da sizin görevleriniz. bu nenedenle kızınızla çatışabilirsiniz ama onun sevgisinden hiç kuşkulanmayın
özlem
Yukarı Dön
berfin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2008 Saat 20:28
çok teşekkür ederim özlem hanım beni rahatlattınız bu arada kızım banada düşkün olmaya başladı ben olmadığım zaman beni soruyor onu çok seviyorum
HAYATIMIN ANLAMI BEBEĞİM
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.