22 aylık bie kızım var,aşırı bağımlı bana,6 aydır ben bakıyorum ondan önce bakıcı bakıyordu,ben kaygılı bi anneyim,farkındayım ama kendime de engel olamıyorum,kızımın aşırı bağımlılığı benden mi kaynaklanıyor,tatile gittik annemlerin yanına orada 2 hafta durduk ve bu 2 hafta boyunca 1 dakika bile hatta wc de bile peşimi bırakmadı,hep peşimde ,bunalttı beni,gerçi sonra ailem bizim eve geldiler,bu sefer beni hiç aramadı onlarla oynadı sürekli diyebeilirim,kızım halen geceleri bizim odada yatıyor,gündüz kendi odasında gece yanımızda,meme emiyor halen,kesmeye korkuyorum çünkü tatile gideceğiz,uygun olamz diye düşünüyorum.
mesela annem altıbnı değiştirecek anne değiştirsin diyor,yabancı ortamlarda bana bağımlılığı artıyor,napacağımı bilemiyorum,artık odasını ayırmak istiyorum,
kendi yaşıtlarınıa artık çok katılmıyor (birkaç yaşıtından ve daha büyüklerden dayak yedi)korkuyor,illa ki benim de yanında olmamı istiyor,
nilçin hanım özgüveni yüksek olsun istiyorum treni kaçırdık mı bunun için hala şansımız var mı ne öneriyorsunuz?
acaba sevgimi mi yeteri kadar gösteremiyorum ondan mı bu bağımlılık?
ben sinirli ,kaygılı bir anneyim acaba çocuğu ben mi bu hale getirdim?
Düzenleyen haydibebek - 23 Haz 2012 Saat 15:34