|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2009 Saat 16:19 |
Sayin Doktor Bey;
Ates ve havale http://www.anneoluncaanladim.com/yazi.asp?id=279 makaleniz ve hemen hemen konu ile ilgili cogu eski mesajlari guncel takip etmis olmama ragmen kizim gulsum ilk kez ateslendi ve ben panik halindeyim.Aslinda panik abartili bir ifade olsa da dogru yaptigimi onaylamaniza ihtiyacim var.
38.9 ates var. Uyku egilimi disinda gun boyu hicbir rahatsizlik belirtisi yok. 6 ayimiz yeni bitti.
Soguk kopmres yapmayacagimi suyun altina sokmayacagimi, cocuk halsiz huzursuz olmadikca ates dusurucuye ihtiyac olmadigini sayenizde biliyorum.
Bununla beraber kiyafetlerini mumkun oldugunca ince tutmanin bir anlami var mi?
Panamax fitilde havale onleyici ozellik oldugunu yazilarinizdan ogrenmistim. Ates devam eder ve rahatsizlik verici duruma gelirse fitil mi yoksa dolven surup mu kullanayim?
Sanliurfadayim ve buradaki alternatif hastanelerin tumune basvurdugumda muhtemelen fitil ve antibiyotik igne uygulamasi yapilacagini biliyorum. Hatta bebegimin kilosu biraz az oldgu icin serum bile baglayabilirler belki.O yuzden olasi durumda ne yapmam gerektiginden emin olarak evimde beklemek istiyorum. Sicak bir banyo yaptirayim mi?
Allah sizden razi olsun..
Tesekkurler
Düzenleyen hacizade - 04 Mar 2009 Saat 16:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() |
Çocuğunuza 5li karma yapıldı ise, menenjit olma ihtimali çok az. Geriside zaten önemli değil. Ne ateşin ne havalenin çocuğa bir zararı yoktur. Rahat ettirin yeter. Eğer grip ise ateş 5 gün olabilir. 2. gün burnunda su gibi bir akıntı başlar. Eğer antibiyotik kullanmanız gereken bir hastalık ise, dili beyazdır ve ağzı çok kötü kokar.Havale önleyen fitil, Paranox 120. Paranox S değil.. Yarın durumunu tekrar konuşalım.
|
|
![]() |
|
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() |
Karma yapilmisti. Aksam sicak bir banyodan sonra yatirdim. Gece huzursuzlukla uyandi; epey ateslenmisti.Ama ilac vermedim hic.Memeyle avuttum uyandikca, uyudu.Su an halen mizmiz.Grip belirtisi yok.Bekliyoruz... Orda oldugunuzu bilmek ne buyuk sukur istiyor. bilseniz....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|