merhaba Özlem Hanım;
benim kızım 4 yaşını bugün bitiriyor. geçen yıl tam gün kreşe gitti. bu yıl da yarım gün anaokuluna gidiyor. geçen hafta saçlarında bit gördüğümüz için çok kısa olmasına itiraz etmeme rağmen babası kısacık kestirdi. kızım saçlarını uzatmayı istiyordu. uzunsaçı ve uzun saçlı herkese hayranlığı vardı. okulda öğretmenine bu olaydan söz ettim. ama arkadaşları erekek gibi olmuşsun falan demişler. kızımı öğlen almaya gittiğimde kızım "saçlarım uzayıncaya kadar okula gitmeyeceğim" dedi. çok üzüldüm. onu ikna etmye çalıştım. saçlarını çok güzel olduğunu, ona kısa saçın yakıştığını benimde saçlarımın kısa olduğunu, babası va ben bu haliyle onu daha çok sevdiğimizi söyledim. ama okula pek isteyerek gitmedi bugün. zaten okula istekli gitmiyordu. hafta sonu her zamanki hali de yoktu. içine kapanmış gibiyfi. acaba ne yapmam gerekir. bu durumun kızımın hayatında bir engel olmasını, ilerki dönemlerde bir problem olur mu çok üzüldüm. ne yapmalıyım. okulu bırakmayı bile düşündüm. okulu bırakırsa işyerimde zaman geçirecek bu da onu nasıl etkiler ne yapmam gerek lütfen yardım edim. cevabınızı bekliuyorum. teşekkür ederim.