|
Kızamıkçık mı, kızıl mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seli ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Saat 14 Dakika önce Saat 21:24 |
Merhaba hocam, 6 yaşında kızım cuma gecesi kusma ile birlikte 39 derece ateşi çıktı. Sabah bir kez daha kustu, iştah tamamen gitti ve halsizlikle birlikte başağrısı ve boğaz ağrısı başladı. Bademcikler kızardı ve şişti ses tonu değişti. Pazar günü ateş düştü ve ciltte gövdede yoğunlaşan kırmızı döküntüler başladı. Genel durumu iyi ancak bu sabah doktora gittik. Kan tahlili vs yapılır diye. Ancak yaptıramadım, bakteriyel bir enfeksiyon mu viral mi nasıl anlayabiliriz. Doktor antibiyotik yazdı strep a pozitif diye.
Ancak başlayamadım, kızamıkçık da olabilir dedi. Döküntüler neredeyse bitti. Cok kararsız kaldım. Yani bakteriyel bir enfeksiyon olsaydı azalmazdı, boşu boşuna antibiyotik kullanmak istemiyorum. Lütfen yardım edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119628 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
OKUYUN....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|