Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kitap
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkitap

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayşky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Konu: kitap
    Gönderim Zamanı: 15 Ara 2007 Saat 00:51
tekrar merhaba;
 bebeklik ve erken çocukluk döneminde karşılaşabileğim sorunlara yardımcı olabilecek ,bebeğimle doğru  iletişimim konusunda  ip uçları verebilecek ,bebek bakımını da anlatacak;  yani ne ararsam bulabileceğim bir kitap arıyorum. bir sürü kitap var bana önereceğiniz kitap  hangisi olabilir? yardımcı olursanız çok sevinirim.
saygılarımla
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2007 Saat 21:27
Erkin bey çok daha iyi bilir ama bence en iyi kitap internetteki bebek siteleri.. yani herşey var..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 02:48
Merhaba Rana Hanım,

Ülkemizde bebek bakımı hakkında çok derin içerikte yazılmış kitaplar yok maalesef. Benim okuduğum kitapların bir çoğu yüzeysel. Ve yine maalesf diyeceğim, bebek bakımı konusundaki kitapların bir çoğu başka dillerden dilimize tercüme edilmiş. Şu anda bir uzman çocuk hekiminin bir grup pediatrist, psikolog ve cerrah ile birlikte ortaya çıkarmak için çalıştıkları bir kitap projesini biliyorum. 2008 ortalarında yayımlanması beklenen kitap gerçekten de içerik açısından çok güçlü. Mümkün olursa ben de bu kitabın bir bölümünü yazacağım,gösterdikleri teveccüh üzerine.
Benim size tavsiye edebileceğim kitaplar önce "What to expect" orijinal adıyla İngilizce olarak yayımlanan sonra da Türkçe'ye çevrilen "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" ve "Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler" adlı kitaplardır.
Bebeğiniz için bir ürün satın alırken nelere dikkat edeceğiniz,bu ürünleri nasıl ve ne zaman kullanacağınız ile  ilgili kitabı yazmak da yine maalesef bana düştü hemen hemen 1,5 yıl önce.
İnternet konusunda ise çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim.  Zira inanılmaz tehlikeli bilgiler dolaşıyor internette. Yazılarını okuycağınız ya da tavsiyelerini dinleyeceğiniz insanların özelliklerine dikkat edin. Tıp ya da bilim insanı olmayan ya da iddialarını  bilimsel verilere dayandıramayan insanlara ve internet sitelerine itibar etmeyin lütfen.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 16 Ara 2007 Saat 18:26
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 02:56
Erkin Bey bu sorunun yanıtını ben de beklemiştim ve ne güzel ki şu anda bu kitapları ben hamileliğimin daha ilk ayında almıştım. O kadar güzel bilgiler var ki bazen birebir tutuyor. Ben bu serinin üç kitabını da aldım. Diğer kitap da "Çocuğunuz Büyürken Sizi Neler Bekler?" inanın çok faydalı bilgiler içermekte. Buradaki bilgileri hatta bazı internet siteleri de kullanıyor. Ama kitapta anlatım hatalarının bir bir altını çizmekten yoruldum. Bazı şeyler de dolaylı yazılmış. İyi bir çeviri olsa da hataları var. Her satırı nerdeyse tamamen okuduğum içinLOL
Bu konuda da bizi tekrar aydınlattığınız için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.ClapClap
Saygılarımla.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 03:09
Duygu Hanım Merhaba,

"Çocuğunuz büyürken sizi neler bekler" isimli kitabı ben unuttum, teşekkürler yardımınız ve katkınız için. Dedim ya, tercüme edilmiş kitaplar olunca hatalar da oluyor. Bu tercümeleri genelde "tıbbi tercümanlar" ın yapması gerekiyor. Durum aksi olunca da hatalar olabiliyor. "What to expect" bu içerikte dünyada en fazla ilgi gören kitap benim bildiğim kadarıyla.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 16 Ara 2007 Saat 03:11
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 03:14
Ben de teşekkür ederim Erkin Bey kitabınız çıktığında haberdar oluruz umarım. Kendi adıma heyecanla bekleyeceğim. Ellerinize sağlık şimdiden.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 03:20
Tekrar Merhaba Duygu Hanım,

"1,5 yıl önce" diye bashettiğim şu anda piyasada olan yani 1,5 yıl önce basılan "Profesyonel Bir Baba'dan Annelere" adlı kitabım. Diğer kitabın içersinde bana ait bir bölüm olacak ama kendi kitabımdaki kadar çok konu ve ayrıntıya değinmeyeceğiz tabii ki. Sadece en önem verdiğimiz konular ve püf noktaları olacak yeni kitapta.

Sevgilerimle,

Erkin.
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 03:25

Erkin Bey yanlış ifade ettim sanırım.Embarrassed Çıkacak olan sizin içinde bilgilerinize yer vereceğiniz kitabı beklediğimi söylemek istemiştim. Yoksa sizin o mükemmel kitabınızı bu sitede olup da okumayan anne yoktur ya da duymayan.

Not: Önerdiğiniz internet sitesi için teşekkür ederim. Ben de o siteden alışveriş yaparım.Thumbs%20Up Özelden aldığım için teşekkür etmek istedim ama mesaj kapasiteniz dolmuş sanırım. Mesaj gitmedi. Buradan teşekkür etmek istedim. İyi geceler.

Düzenleyen 1978koaka - 16 Ara 2007 Saat 03:31
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.