|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
oy fısıtığım benim... nasıl da tatlı görünüyordur annesi o öyle.. bir kameraya çek çaktırmadan da.. biz de eriyelim burda.. ben en kısa zamanda çınarı çekeyim o halilye
![]() |
|
![]() |
|
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() |
arkadaşlar bana bir yardım etseniz...oyuncaklar ve kitaplar topici vardı daha uzun...nerede o bulamadım...
|
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6787&PN=1&title=oyuncaklar
ilalcigim biri budur ikinciyi de gidem bulam ![]() http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19178&title=cocuklar-icin-resimli-denenmis-kitap-onerileri bunlar degilmi..... Düzenleyen yasemin - 04 Eyl 2010 Saat 21:33 |
|
|
|
![]() |
|
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() |
teşekkür ediyprum canım...oyuncakları cansunun açtığı topice koyam bariii
|
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
|
demrem ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3197 |
![]() |
9 aylıkken aldıgım kıtapları oglum kemırmıstı yemıstı o donem de elıne sozcuk kıtabı vermek pek ıyı bır fıkır degılmıs tecrubeyle sabıtledık. sonra 1 yas cıvarında butun renklı muzıklı kıtaplara merak sardı bıde marketlerın ındırım kıtapcııklarına. zeytın peynır sucuk cif domestos hepsını ogrendı bu sayede bız sorduk o gosterdı. su anda mınık hıkaye kıtaplarımız var muzıklı ve duz olanlardan. sayfa sayfa okuyoruz zaten 2-3 cumle en fazla oglumda ogrenıyor sayfayı vaktı gelınce cevırıyor. yada oda bıze yardım edıyor kıtapta soyluyor bu ayı bu tavsan bu kedı bır ıkı kus falan dıye yavas yavas soyluyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|