|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
lorderco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2016 Saat 16:52 |
hocam merhaba ; daha önce oğlumda fıtık var diye size yazmıştım hacettepeye götür demiştiniz bugün hacettepeye götürdüm asistan baktı
kist var dedi bir ay sonrasına ameliyat günü verdi bi gün öncesinden tekrar muayene edilip ona göre tekrar ameliyat kararı veriliyormuş oğlum 22 aylık .ameliyat konusunda çok tedirginim ne dersiniz sadece eliyle muayene etti doktor film filan çekilmedi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmlik bir isi yok... Esas; ikinci muayene muhim..
|
|
![]() |
|
lorderco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
muayene edip ertesi gün karar vereceklermiş ameliyat olup olmamasına ..kist ameliyatı olmazsa ne olur bi zararı var mı eski arşivlerde kist hakkında ameliyatı önermiyorsunuz başka hastanelereede gideyimmi
hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ikinci muayeneyi bekleyin, daha hala ne oldugu hakkinda bir fikrim yok. En azindan; "Fitik" degil... Acil olan fitiktir. Kist hic kaybolmaz, sekli de fazla degismez... Fitik; arada bir kaybolur, buyuklugu degisebilir.
|
|
![]() |
|
bu arada başka doktorlara götüreceğim hocam normalde yok gibiydi iki gündür oğlum bezlerken acıdığını söyleyince o yüzden tekrar doktora götürdüm ..daha önce fıtık için götürdğüm doktor üç ay sonra tekrar getir geçmezse ameliyat demişti ..sizin fikirleriniz beniim için çok önemli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Daha hala; Kistmi, yoksa Fitikmi anlamadilarsa, Turkiye saglik yonunden cidden bitmis demektir. Yaziklar olsun..
|
|
![]() |
|
aynen öylel hocam :(((
|
|
![]() |
|
HOCAM sami ulus hastanesi , dışkapı hastanesi, gazi hastanesine gösterdim oğlumu hepside kist dedi dışkapı hastanesinden ulstrason çekildi ve kist 3 cm gözüküyor dedi ameliyat olması lasım dediler .sami ulustaki doktor kist ameliyatı olmazsa yumurtanın gelişimini etkiler engelleyebilir dedi kafam çok karışık dışkapıda bu alanda iki doktor var tavsiye edilen hacettepede bir doktor tavsiye edildi ..çok kararsızım kafamız çok karşık;
1) ameliyat yaptırmazsak ne olur? siz ne söylersiniz nereye yaptıralım bilemedim ? 2)geçmezmi kist ? 3) peki neden 3 ay önce kayboldu sonra ortaya çıktı bu aralar tekrar yok geçme şansı yok mu ? 4)kolay bi ameliyat mı sünnetide bu arada yapılsa zor olur mu ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|