|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr. Bey ilk başta size tesekkür ederim bizi ibrahim bey gibi bır dr a yonlendırdıgınz için. Aylar önce sormuştum cocuk dr u onun ismini söylemiştiniz. İlk defa böyle bir dr gördüm.masadan bakan dr ların aksıne o yasına ragmen o kadar guzel ılgılendı ki. Ellerıyle muayene ettı bi kere. Tahlıle tetkıke gerek gormedı. Ilk once sol memedeki gelişime baktı. Adenom u ekarte edebılmek için nörolojk muayne yaptı. Bi takım ergenlıkle ılgılı sorular sordu. Hıpofız mr ına gerek gormedı cok rahatladık. Tavuk çilek paketli ürünler cok yedırmemeye calışın dedı sadece sızın aksınıze. Cıldıyeye gonderdı o kasıntıların adı da PITYRIASIS ROSEA ymş. Madalyon da denırmş halk arasında. Stresten de olurmş. En fazla 12 haftada kaybolurmş. Allerset ve excipial lipo yazdı. Atarax 8 saat etkısı dedı bence allerset kullanın dedı ama almadım. Sonuçlar böyle. Teşekkür ederim sevgiler
![]() Düzenleyen Didemerve - 17 Ara 2015 Saat 20:50 |
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi gecmis olsun!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|