Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kıskançlıktan mı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKıskançlıktan mı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Didemerve Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemerve Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2015 Saat 20:44
Dr. Bey ilk başta size tesekkür ederim bizi ibrahim bey gibi bır dr a yonlendırdıgınz için. Aylar önce sormuştum cocuk dr u onun ismini söylemiştiniz. İlk defa böyle bir dr gördüm.masadan bakan dr ların aksıne o yasına ragmen o kadar guzel ılgılendı ki. Ellerıyle muayene ettı bi kere. Tahlıle tetkıke gerek gormedı. Ilk once sol memedeki gelişime baktı. Adenom u ekarte edebılmek için nörolojk muayne yaptı. Bi takım ergenlıkle ılgılı sorular sordu. Hıpofız mr ına gerek gormedı cok rahatladık. Tavuk çilek paketli ürünler cok yedırmemeye calışın dedı sadece sızın aksınıze. Cıldıyeye gonderdı o kasıntıların adı da PITYRIASIS ROSEA ymş. Madalyon da denırmş halk arasında. Stresten de olurmş. En fazla 12 haftada kaybolurmş. Allerset ve excipial lipo yazdı. Atarax 8 saat etkısı dedı bence allerset kullanın dedı ama almadım. Sonuçlar böyle. Teşekkür ederim sevgiler

Düzenleyen Didemerve - 17 Ara 2015 Saat 20:50
Selinserranınannesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2015 Saat 18:43
Hadi gecmis olsun!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.