|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2015 Saat 22:26 |
Kadir Bey kızım 8 yaşında resımdekı buyuk leke 1 aydır var hatta buyudu başta ufaktı. Üzeri pullu kaşıntılı. Atopik dermatt dıye düşünüp Ultralan sürdüm gecmedi. Bır hafta once de ufak ufak noktalar olustu vücudunn üst ön kısmında.burnunn göze dogru olan kısmında da var bı kac tane benek boynunda da var.onlar kasınmıyor. kırmızıydı başta. Bir iki gün içinde onlarda pullandı gıbı oldu. Kurdesen diyenler oldu. Eger oyleyse yeni kardesı oldu bu aralar kıskanclık var sıkıntıları oluyor ondan olabılır mı?ne yapmam gerekir ?yayılır mı tüm vücuduna?kızıl olmaz degıl mı?atesı bı rahatsızlıgı yok. Tesekkur ederım.
![]() Düzenleyen Didemerve - 02 Ara 2015 Saat 14:14 |
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resım görünmüyor mu ugrasıyorum
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
terecikk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Arkadasım göndermş hocam:)
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Dr bey ilk lekeler diye bir başlık atmıştım şimdi degıstrdm. galıba o yuzden dıger lekeler yazan başlıktan beni fark edemedınz cevabınızı beklıyorm:)sevgiler
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Norodermit... Haklisiniz, Sikinti veya Stes sonucu olur. Aksamlari 1 olcek Atarax surup icirin. Surmelik ilaclarin hicbiri bir fayda saglamaz... Kizil butun vucutta olur. Eski maillerde guzel Kizil resimleri var, onlara bir bakin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Hocam bız 6 kardes buyuduk hıc bırımz kıskansakta boyle seyler cıkarmadık. Ben bıraz bebegı korumacı davrandım ara sıra kızdım. Şimdikilere de bişey denmıyor
![]() |
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deloday----> cope!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|