Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kıskançlıktan mı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKıskançlıktan mı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Didemerve Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemerve Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kıskançlıktan mı
    Gönderim Zamanı: 01 Ara 2015 Saat 22:26
Kadir Bey kızım 8 yaşında resımdekı buyuk leke 1 aydır var hatta buyudu başta ufaktı. Üzeri pullu kaşıntılı. Atopik dermatt dıye düşünüp Ultralan sürdüm gecmedi. Bır hafta once de ufak ufak noktalar olustu vücudunn üst ön kısmında.burnunn göze dogru olan kısmında da var bı kac tane benek boynunda da var.onlar kasınmıyor. kırmızıydı başta. Bir iki gün içinde onlarda pullandı gıbı oldu. Kurdesen diyenler oldu. Eger oyleyse yeni kardesı oldu bu aralar kıskanclık var sıkıntıları oluyor ondan olabılır mı?ne yapmam gerekir ?yayılır mı tüm vücuduna?kızıl olmaz degıl mı?atesı bı rahatsızlıgı yok. Tesekkur ederım.

Düzenleyen Didemerve - 02 Ara 2015 Saat 14:14
Selinserranınannesi
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemerve Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2015 Saat 23:21
Resım görünmüyor mu ugrasıyorum
Selinserranınannesi
Yukarı Dön
terecikk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 28
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı terecikk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2015 Saat 23:48
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemerve Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2015 Saat 00:01
Arkadasım göndermş hocam:)
Selinserranınannesi
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemerve Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2015 Saat 22:51
Dr bey ilk lekeler diye bir başlık atmıştım şimdi degıstrdm. galıba o yuzden dıger lekeler yazan başlıktan beni fark edemedınz cevabınızı beklıyorm:)sevgiler
Selinserranınannesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117131
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 07:01
Norodermit... Haklisiniz, Sikinti veya Stes sonucu olur.
Aksamlari 1 olcek  Atarax surup icirin. 
Surmelik ilaclarin hicbiri bir fayda saglamaz...
Kizil butun vucutta olur.  Eski maillerde guzel Kizil resimleri var, onlara bir bakin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemerve Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 13:39
Hocam bız 6 kardes buyuduk hıc bırımz kıskansakta boyle seyler cıkarmadık. Ben bıraz bebegı korumacı davrandım ara sıra kızdım. Şimdikilere de bişey denmıyor atarax yerıne evde deloday var kullanabılırmıym dr bey?tesekkur ederım
Selinserranınannesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117131
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 18:54
Deloday----> cope!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.