|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EfeElif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2017 Saat 10:53 |
Hocam merhaba;
Biri 36 ay biri 20 aylık iki çocuğum var. Soğuk algınlıkları geçer gibiyken burun akıntısıyla tekrar başladı. (şeffaf) Oğlum kreşe gidiyor bu sene ve hem kuru gibi hem balgamlı gibi çok sık aralıklarla öksürük başladı. Hiç bir ilaç vermiyorum. Doktora götürsem de sadece kötü bir şey olmasın diye, yazdığı antibiyotiği yine vermiyorum. Kızım (20 aylık) 37.5 38 lerde devam eden hafif ateş var ayrıca gözü kızarık ve çapaklanmaya başladı. Ona da antibiyotik vermiyorum. Kullandıklarım sadece coldmix bal limon illiadin ve serum fizyolojik. Hocam ilaç kullanmayacağım diye çocukların hastalıklarını ilerletmem değil mi? Zatüree gibi önemli bir şey olsa herhalde anlarım değil mi? Ayrıca kızımın gözüne önereceğiniz damla var mıdır? Teşekkürler kendinize iyi bakın.
Düzenleyen EfeElif - 07 Şub 2017 Saat 11:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119903 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gozde "Silme" capak olursa, Tobrased goz damlasi kullanin. Eski mailleri okuyun... 2 kisiniz boyle gececek..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|