|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
damlaemir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı damlaemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eki 2015 Saat 18:23 |
Kadir bey merhaba, 7 yaşında oğlumun son iki senedir burnu yaz kış tıkalı.Ama çoğu zaman burnundan ifrazat çıkmıyor. sadece tıkalı. bu konuda size bir kaç defa soru da sormuştum. Dediklerinizin dışında hiçbirşey yapmadım. Denize girmesi de fayda etmedi. Size daha fazla bilgi aktarmak adına KBB ye götürüp tetkikler yaptırmak istedim. Doktor burun deliğinin birinde kıkırdağın kırık olduğunu söyledi. hatta gösterdi. baktım orada kanal diğerine göre dar gözüküyordu.ama kırık kıkırdak lafı biraz komik geldi. açıklamasını istedim,kırılmış işte buna hiçbirşey yapılmaz 20 yaşına kadar bekleyin dedi. başka bir tetkik yapmadı.kamerayla görüntülemedi. size sadece bunları iletebiliyorum. Ne tavsiye edersiniz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konusmak bile abes.Kirikmis...Laf.
Serum fiz ve ara ara, Iliadin damla ve beraberinde sicak su buharlari iyi gelir. Birde; gunde 2x1 SiccNasal krem, burun iclerine surun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Eki 2015 Saat 19:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|