Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kilo almiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilo almiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Figen GÜLEN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Figen GÜLEN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kilo almiyor
    Gönderim Zamanı: 24 May 2018 Saat 17:33
İyi günler hocam, oglum 1 hafta sonra 8 aylık olacak. Doğum kilosu 3.200. İlk 5 ay kilo alımı çok iyi gidiyordu. 5 aylık olduğunda 9.300kg ulaştı. AraDan 4 ay geçti nerdeyse hiç kilo almadı şu an 9. 500kg. Anne sütu alıyor. Ek gıdaya başladık fakat pek iştahlı değil.geçmiş yorumlara baktım ama buna benzer pek bişey bulamadim. İlk baslarda endişe etmedim normal olabilir dedim fakat çok fazla kilo alırken birden hiç kilo almamasi ve bunun 4 ay sürmesi beni endişeye düşürdü. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118879
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2018 Saat 18:50
ASIRI kilo alan her bebek, bir muddet sonra, kilo alimini durdurur..
Durduramazsa; OBEZITE olusur!!! 
9,5 kilo: 11,5 aylik kilosudur!!!!!!!!!!
Yukarı Dön
Figen GÜLEN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Figen GÜLEN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2018 Saat 19:34
Teşekkür ederim hocam. Bu tür konularda çevrenin sözleri ister istemez acabaya sürüklüyor korkutuyor. Bu arada oğlum grip geçiriyor ve büyük ihtimal kulağı ağrıyor. Gece ve gündüz uyku yok ağlıyor ve kulağına dokununca ağlıyor. Geçeceğini bildiğim için Dr.a götürmemistim ama evdekiler başımın etini yediler. Dr.a gittik kulağı kızarmış dedi. İburamin zero burun icin ismini bilmedigim bi sprey ve kulak damlasi verdi. Hiç birini kullanmadım. Bu konuda da bana çok kiziyor evdekiler ama dinlemiyorum.  Erkek cocukta kulak agrisi cok tehlikeli olur ilerde kisir olur diyorlar. Öksürük ve ateş yok burnu tıkalı değil ama ben bugünden itıbaren illadin damla vermeye başladım. Serum fiz. Yapıyorum. Yapmam gereken başka bişey var mı hocam. Hastalık başlayalı 1 hafta oldu. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118879
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2018 Saat 04:31
   "...Erkek cocukta kulak agrisi cok tehlikeli olur ilerde kisir olur diyorlar..."
Cidden cok komik!!!  Nasil bir baglanti kuruyorlarsa artik!! 
Iliadin damladan sonra, Serum fiz damlatirsaniz, Iliadin'in etkisi azalir. 
Iliadin'den once, burun temizligi icin SF kullanabilirsiniz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.