Kilo almiyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Figen GÜLEN
Üye Kayıt Tarihi: 03 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Figen GÜLEN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 May 2018 Saat 17:33 |
İyi günler hocam, oglum 1 hafta sonra 8 aylık olacak. Doğum kilosu 3.200. İlk 5 ay kilo alımı çok iyi gidiyordu. 5 aylık olduğunda 9.300kg ulaştı. AraDan 4 ay geçti nerdeyse hiç kilo almadı şu an 9. 500kg. Anne sütu alıyor. Ek gıdaya başladık fakat pek iştahlı değil.geçmiş yorumlara baktım ama buna benzer pek bişey bulamadim. İlk baslarda endişe etmedim normal olabilir dedim fakat çok fazla kilo alırken birden hiç kilo almamasi ve bunun 4 ay sürmesi beni endişeye düşürdü. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118879 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
ASIRI kilo alan her bebek, bir muddet sonra, kilo alimini durdurur.. Durduramazsa; OBEZITE olusur!!! 9,5 kilo: 11,5 aylik kilosudur!!!!!!!!!!
|
|
Figen GÜLEN
Üye Kayıt Tarihi: 03 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Figen GÜLEN
|
Teşekkür ederim hocam. Bu tür konularda çevrenin sözleri ister istemez acabaya sürüklüyor korkutuyor. Bu arada oğlum grip geçiriyor ve büyük ihtimal kulağı ağrıyor. Gece ve gündüz uyku yok ağlıyor ve kulağına dokununca ağlıyor. Geçeceğini bildiğim için Dr.a götürmemistim ama evdekiler başımın etini yediler. Dr.a gittik kulağı kızarmış dedi. İburamin zero burun icin ismini bilmedigim bi sprey ve kulak damlasi verdi. Hiç birini kullanmadım. Bu konuda da bana çok kiziyor evdekiler ama dinlemiyorum. Erkek cocukta kulak agrisi cok tehlikeli olur ilerde kisir olur diyorlar. Öksürük ve ateş yok burnu tıkalı değil ama ben bugünden itıbaren illadin damla vermeye başladım. Serum fiz. Yapıyorum. Yapmam gereken başka bişey var mı hocam. Hastalık başlayalı 1 hafta oldu.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118879 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
"...Erkek cocukta kulak agrisi cok tehlikeli olur ilerde kisir olur diyorlar..." Cidden cok komik!!! Nasil bir baglanti kuruyorlarsa artik!! Iliadin damladan sonra, Serum fiz damlatirsaniz, Iliadin'in etkisi azalir. Iliadin'den once, burun temizligi icin SF kullanabilirsiniz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|