|
Kilo alımı + diş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mina64 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Saat 2 Dakika önce Saat 18:08 |
Merhaba hocam. Kolaylıklar diliyorum.
Oğlum 8 ay 2 günlük. 6 buçuk aylıkken ilk dişini çıkardı. 1 buçuk ayda 7 dişi çıktı. 8.de kabarmaya başladı. Dişini çıkarmaya başladığından beri iştahı azaldı. Bugün tarttım. 6 aylık kontrolünden bu yana 2 ayda 100 gr almış sadece. Boyunu tam ölçmedim. Doğum kilosu 3960gr bugün 8550 gr geldi. Ek gıdayı arttırmalı mıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Türk doktorlarının gazına gelip, "ek gıdaları" süt ve sütlü gıdalardan üstün tıtmayın.!
Onların gayesi farklı!! Sizi bir defa "ek gıdalar daha önemli" diye kandırdıklarında, ondan sonra 6 aydan sonra doktora daha az gidenlerin daha sık gelmelerini sağlamak için bu ek gıda zırvalığını öne sürerler!! "- Öbür ay mutlaka gelin, sebze çorbasına maydanoz ilave edeceğiz!" Sanki çok önemli. Günde EN AZ; 600ml süt/sütlü gıda aldığından emin olun gerisi, ne yerse yesin! Kilosu normal.
|
|
![]() |
|
Mina64 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kıymetli vaktiniz için teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|