|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 807 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 47 Dakika önce Saat 16:16 |
50 yaş 48 kilo bayan. Hocam bu konu ile alakalı size daha önce de yazmıştım... O zamanlar kansızlık ve demir eksikliğim de vardı.. Tedavim 10 gün kadar önce bitti.. demir ilacı kullanmıyorum artık.. HGB 13 oldu... Sorum sol kulağımdaki uğultu... bir kaç ay önce ilk olduğunda 1 hafta kadar sürmüştü... kansızlık yapabilir demiştiniz.. kanım 13 oldu... 2 gün önce yine başladı yoğun şeklilde uğultu... kendimi uğultuya odaklamamaya çalışıyorum ama çoğu zaman başarılı olamıyorum... Kansız da değilim artık.. Hocam başka neden olabilir acaba? Kulak kiri olabilir mi acaba? Kir Kulak zarına yapışmış ise kulak içi basınçı değiştirmiştir ve uğultuya sebep olmuştur diye düşünebilir miyiz. Tabiki sadece ve öylesine tahmin benimki...sol kulağımda doluluk hissediyorum...bir de aklıma şu geliyor...kulaklık çok kıllanıyorum.. o yapmış olabilir mi? Ya da Neden olabilir hocam.. inanılmaz rahatszı ediyor...
Düzenleyen leyli - 7 Saat 27 Dakika önce Saat 16:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120399 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir KBB doktoru görsün. Sonucu yazın.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 807 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam...yazarım..Sağ olun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|