|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 245 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 10:36 |
Merhaba hocam
Kendim ile ilgili size bir sorum olacaktı 39 yaş bayanım Bu aralar fazlasıyla spor yapıyorum kilo vermek için Burun kemiklerim bir gün önce Ağrı oluştu dokununca acıyan bir ağrı Dayanamayacak gibi değil ama kendini devamlı hatırlatıyor Dokununca yumruk yemişim oraya gibi hissettiriyor Herhangi bir şislikyok 5 yaşında kızımla uyumuştum omu gece tepti tam emin değilim hatırlamıyorum İki gözün arasında burun kemikleri dokundukça sızlayan bir acı neden olur hocam yanaklarımda yüzümde yok
|
|
![]() |
|
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 245 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Hocam sağlık ocağında sadece röntgen çektiler kırık yok dediler gönderdiler
Bu arada kedinin tırnağını keserken burnuma sıçramıştı tırnak mı kaçtı acaba kafam çok karışık hocam cevap verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdi den
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok artık!! Tırnak buruna kaçacak ha!!
|
|
![]() |
|
Rotgenlerde bir sorun varmı
Sebebi ne olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çekilen Röntgenler, bu durum için uygun değil. Waters' pozisyonunda çekilmesi gerekirdi.
Saçma sapan Röntgen çekilmiş.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|