|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Saat 47 Dakika önce Saat 00:02 |
Merhaba hocam. Benim seneler önceside dahil kolestrolum ne zaman ölcülse hep yüksek çıkıyor. Daha önce ilac kullanmam gerektigini söyleyen bir doktor olmadı. Son gittigim doktor ilac baslamak istedi. Yaş 31 cinsiyetim kadın.
Kolestrol 330 Ldl 256 hdL 49 triglyserid 139. D vitamini 6.5 folik asit 2.8. D vitamini icin 30.000lik jel kapsül yazmis ne kadar süre kullanmaliyim? Sizce kolestrol ilaci kullanmali miyim? Tesekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belirtmem gerekir belki hipotroidi hastasıyım 50 mg euthyrox kullanıyorum 15 yıldır.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Cinsiyetiniz "kadin" oldugu icin, ilac baslamadilar. Menapozdan sonra gerekebilir.
2- D vitamininiz anormal dusuk! Elinizdeki kapsulleri, gunde 1 tane olmak uzere 10 gun kullanin. Bitirdikten sonra, 15 Mayis'da 1 ampul Dvit3 icin. Agustos ayinda SADECE D vitamini olcturup bana yazin. 3- D vitamin kullanimi ile Kolesterolunuz de duzene girebilir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Cok tesekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|