|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 783 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 6 Saat 7 Dakika önce Saat 21:49 |
Hocam saygılar. 50 yaş, 48 kilo bayan...Yaklaşık 3 aydır gün içinde idrar rengimde uç değişimler oluyor...Örneğin öğle idrarı çok açık sarı iken 2-3 saat sonraki idararım kırmızımsı koyu oluyor... çok garip.... 17 gündür demir ilacı kullanıyorum. sabah ve akşam aç karnına... demir ilaçları idrarın rengine etkisi var mı? ama 3 ay önce demir ilaçları kullanmadan da ara ara oluyordu bu değişimler...yani çok açık sarı, çok koyu kırmızıya yakın.. aradaki bu kadar zıtlık dikkatimi çok çekiyor... bugün suyu normal içtiğimde çok çok açık sarı idar oldu... sonrasında 3 barsak su içtim..sonrasındaki idrar çok koyu kırmızı idi... garip değil mi hocam? demir vücudumda 0.7 idi... ama gizli bir kanama mı oluyor organlarımda..demir bu kadar düşünce :(
Düzenleyen leyli - 5 Saat 58 Dakika önce Saat 21:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|