|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nalanalan2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2024 Saat 22:28 |
Kadir hocam merhaba. Size danışmadan sağlıkla ilgili karar almaz olduk.
Bu sefer kendimle ilgili bir sorum olacak. 45 yaşında kadınım. Ara ara avuç içlerimde morarma oluyor. Ağrı yok. Uyuşma yok. Sadece çok belirgin morarıyor. Resimlerini ekliyorum. Yarım saat bir saate normale dönüyor. Hep mi vardı bilmiyorum. Belki öncesinde oluyordu ama bu kadar belli olmadığı için ilgimi çekmiyordu. İki aydır 3-5 kez fark ettim. Gün içinde veya akşam olabiliyor. İki omuzumda da donuk omuz sendromu yaşadım. Büyük oranda düzeldi. Aralıklı oruç yapıyordum. Düzenli kullandığım bir ilaç yok. Bazen ayaklarıma kramp giriyor. Başkacada bildiğim bir rahatsızlığım yok. Ellerimdeki morarmayı göstermem gerekir mi. Herhangi bir tahlil yaptırmalı mıyım. Göstersem hangi bölüme gitmem uygun olur. Görüşleriniz çok değerli hocam. Size sormadan gitsem bir sürü gereksiz şey isterler diye korkuyorum. Çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Raynaud (Reyno diye okunur) fenomeni olabilir, soguk havalarda muhakkak eldiven giyin,
Eldiven ile olsa bile soguk suya sokmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Mar 2024 Saat 02:08 |
|
![]() |
|
nalanalan2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Tamam hocam çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Tahlile veya doktora gitmiyorum o zaman
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Basiniza is alirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|