|
Kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ayten1
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim içinGönderim Zamanı: 27 Ara 2022 Saat 15:58 |
|
35 yaşındayım kadın pazar gününden bu yana ara sıra gelen mide bulantım ve çok az ishalin var yemek yemek istemiyorum iştahsızim fazla mide gazınm var bu gün doktora gittim flygly ve cipro verdi kan tahlili falan yapmadı ateş falan hiç olmadı oğlum bir haftadir hafif ishaldi ondan mı geçti dedim virüs olarak onda bir hafta sürdü doktora goturmedim.ben aç kalınca migrenim tutuyor diye bu gün doktora daniyasim dedim o da iki antibiyotik verdi sizce kullanmam gerekmi. bu sene ise başladım özel eğitim sınıfı malum çocuklar hijene dikkat etmiyor sürekli tukurkleri falan yüzümüze falan gele biliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2022 Saat 19:10 |
|
Ishalli bir hastaligin oglunuzdan size bulasmasi ancak; oglunuzun kakasi bulasmis bir gidayi yemeniz ile
mumkundur!!! Muhtemelen, ikiniz de AYNI mikroplu gidayi yediniz. SAKIN o cahil doktorun verdigi ilaclarin HICBIRINI kullanmayin. Ayrica da, kusma ile beraber olmadikca, ishal ile "Su kaybi" olmasi imkansizdir. Sakin Turk doktorlarin tuzagina dusup, Serum filan taktirmayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|