|
Kendim için bir soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mdsonmez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şub 2025 Saat 21:50 |
Hocam merhabalar,
Son zamanlarda sık şık ve vücudumun farklı yerlerinde ekte görebileceğiniz gibi sivilceye benzer şeyler çıkıyor. Bir yorumunuz olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119265 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olamaz!! Nasil olsun ki???
Cinsiyet???? Yas???? Ilac kullaniyormusunuz???? |
|
![]() |
|
Mdsonmez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
38 yaşında erkeğim hocam. Hayır hiç bir ilaç kullanmıyorum ama Kanada da yaşıyoruz ve hava çok soğuktu bir aydır. Cok kat kat giyindim vs ondan mıdır acaba? Haklısınız, sizin işiniz de zor. Kusura bakmayın.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119265 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Teninize degen butun camasirlari 2-3 sefer, kaynar suda yikayin ve kizgin utu ile utuleyin.
2. Bu sekilde "sari" bas verenleri, kolonya ile silip, gazli bez ile patlatip bosaltin, Batticon surun. 3. Yeni baslayanlarin da tepelerine Batticon surun. 4- Bir muddet; acili, baharatli ve tursu benzerlerini yemeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam. Sağolun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|