|
Kbb |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Eyslyrt
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KbbGönderim Zamanı: 11 Saat 19 Dakika önce Saat 23:15 |
|
Hocam merhaba kız kardesim 30 yasında şikayeti şöyle;
""Benim yaklasik 8 9 aydir ara ara gecen, tam gecti derken tekrardan ortaya cikan bir öksürüğüm var. Gogus hastaliklarina gittigimde rontgen cekilip solunum testine sokuldu astimdan suphelenildi ,cigerlerde bisey yok denildi. 1 ay bile gecmeden tekrar öksürük basladi bu sefer biraz balgamli. Kulak burun bogaza gittigimde bogazda farenjit var , burundan bakildiginda da bana gosterildi burnumun iki deliginin de ic tarafinda et sismis bi taraf yarisi kadar acik diger taraf yuzde 10 kadar acik sekilde. Ayrica egrilik oldugu soylendi. Bogaz ve burun akintilari gosterildi. Sinuzit icin antibiyotik verildi
Ameliyat olmadan duzelmeyecegi soylendi. Estetik veya estetik olmadan sadece o eti alacak sekilde kapali ameliyat denildi"" Hocam öneriniz cok kıymrtli, teşekkür ederiz🙏
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 42 Dakika önce Saat 09:52 |
|
Çok cahil doktorlara çatmış!!!
1- Bu tip doktorlar, her öksürende Astım ararlar. Halbuki, Astım'ın ilk ve en önemli bulgusu; sıkıntılı solunum dur! Öksürük DEĞİLDİR. Bu gibi doktorlardan uzak durun. 2- Sinüzitler; antibiyotik ile düzelmezler!!! Mekanik hadiselerdir. EĞER, o da varsa!!! Eğer varsa; "naske tarzında" baş ağrıları olur. Oluyorsa, İliadin (erişkinler için olan) spreyi alsın ve başka bir damlalıklı şişeye boşaltıp, 5 gün, günde: 2 defa ikişer damla her iki burun deliklerine damlatıp o şekilde 1-2 dakika beklesin. Öksürük olduğunda, sıcak buhar uygulasın ve baş ucuna 2 damla ColdMix damlatsın. Önce bunları uygulasın. Unutmayın!! Türk doktorları asla Grip teşhis etmezler. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|